ارزیابی کیفیت تالوی ایرانی به عنوان یک منبع چربی خوراکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی کیفیت تالوی ایرانی به عنوان یک منبع چربی خوراکی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی کیفیت تالوی ایرانی به عنوان یک منبع چربی خوراکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کیفیت تالوی ایرانی به عنوان یک منبع چربی خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی کیفیت تالوی ایرانی به عنوان یک منبع چربی خوراکی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی
تعداد صفحات :۱۳
جهت ارزیابی کیفیت تالو، استخراج چربی به روش ذوب کردن خشک انجام شد و آزمون های فیزیکی و شیمیایی مختلفی شامل تعیین نقطه ذوب، اندیس رفراکت، درصد اسید چرب آزاد، اندیس پراکسید، اندیس یدی، اندیس صابونی، درصد کلسترول، ترکیب اسید چرب، زمان مقاومت به اکسید شدن و رنگ بر روی چربی استخراج شده انجام شد. نتایج آزمون های تشخیص فساد نشان دهنده کارآمدی روش استخراج چربی می باشد. بررسی ترکیبات استرولی نشان داد که علاوه بر کلسترول که به میزان mg.100g 330 در تالو وجود دارد این چربی حاوی درصد نا چیزی فیتوسترول می باشد. بررسی ترکیب اسیدهای چرب نیز مشخص نمود که اسید پالمتیک و اسید اولئیک قسمت اعظم اسیدهای چرب تالو را تشکیل می دهند. با توجه به اینکه نقطه ذوب و درجه اشباعیت این چربی بسیار مشابه روغن های هیدروژنه می باشد و در مقایسه با این روغن ها فاقد ایزومری ترانس و ترکیبات مزدوج است می تواند به عنوان جایگزین روغن هیدروژنه در محصولات مختلف مصرف گردد و یا پس از کاهش کلسترول و فرآیند فراکسیون گیری به عنوان جایگزین روغن های متداول در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
کلید واژه: تالو، ارزیابی کیفیت، آزمون های فیزیکی و شیمیایی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.