الگوی حساسیت و مقاومت متقاطع آنتی بیوتیک ها علیه سودوموناس ائروژینوزا جدا شده از بیماران سوختگی در جنوب ایران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگوی حساسیت و مقاومت متقاطع آنتی بیوتیک ها علیه سودوموناس ائروژینوزا جدا شده از بیماران سوختگی در جنوب ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگوی حساسیت و مقاومت متقاطع آنتی بیوتیک ها علیه سودوموناس ائروژینوزا جدا شده از بیماران سوختگی در جنوب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوی حساسیت و مقاومت متقاطع آنتی بیوتیک ها علیه سودوموناس ائروژینوزا جدا شده از بیماران سوختگی در جنوب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگوی حساسیت و مقاومت متقاطع آنتی بیوتیک ها علیه سودوموناس ائروژینوزا جدا شده از بیماران سوختگی در جنوب ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: سودوموناس ائروژینوزا نقش مهمی در عفونت های شدید در بیماران سوختگی ایفا می کند. اکتساب سریع مقاومت چند دارویی منجر به مرگ و میر بالا خصوصا در مراکز نگهداری بیماران سوختگی می شود. این مطالعه با هدف تعیین الگوی حساسیت و مقاومت متقاطع آنتی بیوتیک ها علیه سودوموناس ائروژینوزا جدا شده از بیماران سوختگی در جنوب ایران انجام شد.روش کار: تست MIC جهت آنتی بیوتیک های ایمی پنم، مروپنم، سفیپیم، سفتازیدیم، سفوپرازون، سولباکتوم، تیکاریسیلین / کلاولانیت، پیپراسیلین / تازوباکتام، سیروفلوکساسین، توبرامیسین و آمیکاسین برای ۷۰ سوش سودوموناس ائروژینواز که از بیماران سوختگی جدا شده بود انجام شد. الگوی حساسیت و مقاومت به روش E-test تعیین گردید. علاوه بر E-test سه نوع فعالیت سودوموناس شامل (Extended-Spectrum -Lactamase)، ESBL، MBL-Metallo–Lactamase و group) IBL , (I inducible -Lactamase مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: به ترتیب ایمی پنم، مروپنم سپروفلوکساسین بالاترین ضد باکتریایی را در محیط کشت علیه این باکتری را داشتند (P<0.05). در مقابل تیکارسیلین/ کلاولینت کمترین فعالیت ضد باکتریایی را داشت. تقریبا تمام گونه های مقاوم (%۹۸-%۱۰۰) فعالیت مقاوم متقاطع به سفپیم را از خود نشان دادند. قسمت اعظم جدا شده هایی که به ایمی پنم (%۷۶-۱۰۰) و مروپنم (%۸۵-۱۰۰) مقاوم بودند از خود مقاومت متقاطع به بقیه آنتی بیوتیک ها نشان دادند. ESBL فقط در سه سوش (%۴.۳)، IBL در هشت سوش (%۱۱.۴) بافت شد. MBL در هیچکدام از ایزوله شده ها وجود نداشت.نتیجه گیری: تقریبا تمام سوش های مقاوم از خود مقاومت متقاطع به پنی سیلین ها و سفالوسیورین ها با بودن ممانعت کننده بتالاکتاماز یا بدون آن را نشان دادند. در این مورد تیکارسیلین / کلاونلیت در بالا ترین سطح این پدیده دیده شد.

کلید واژه: سودوموناس ائروژینوزا، آنتی بیوتیک ها، مقاومت متقاطع، سوختگی، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.