تعیین عوامل موثر و راهکارهای افزایش حس همکاری و مشارکت در بین مردم پایگاه تحقیقات جمعیتی با قدرت جوپاری، کرمان


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین عوامل موثر و راهکارهای افزایش حس همکاری و مشارکت در بین مردم پایگاه تحقیقات جمعیتی با قدرت جوپاری، کرمان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین عوامل موثر و راهکارهای افزایش حس همکاری و مشارکت در بین مردم پایگاه تحقیقات جمعیتی با قدرت جوپاری، کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین عوامل موثر و راهکارهای افزایش حس همکاری و مشارکت در بین مردم پایگاه تحقیقات جمعیتی با قدرت جوپاری، کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین عوامل موثر و راهکارهای افزایش حس همکاری و مشارکت در بین مردم پایگاه تحقیقات جمعیتی با قدرت جوپاری، کرمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: پایگاه تحقیقات جمعیتی رویکردی نوین برای تحقیق و ارتقای سلامت جامعه بوده که بر پایه فعالیت های مشارکتی استوار است. در این مطالعه عوامل موثر و راهکارهای افزایش حس همکاری با توجه به شرایط بومی مورد بررسی قرار گرفت.روش کار: این مطالعه کیفی به شیوه بحث گروهی اجرا شد. جمعیت نمونه شامل ۲۴ نفر از مردم داوطلب و فعال پایگاه تحقیقات جمعیتی “با قدرت جوپاری” کرمان بودند. بارش افکار و مساله یابی، ابزار تعیین عوامل موثر و راه حل های اجتماعی افزایش حس همکاری بود. یافته ها به روش تحلیل محتوا طبقه بندی و با موافقت جمعی ارایه شد.نتایج: احترام متقابل، افزایش مهارت های مشارکتی، ایجاد هدف مشترک و محبت از عوامل موثر در افزایش مشارکت بود که در این خصوص راهکارهای پیشنهادی شامل تشکیل کلاس های آموزشی، تفریحات گروهی و سازماندهی فعالیت ها با تقسیم کار، شرح وظایف و ثبت حضور و غیاب ذکر شد.نتیجه گیری: عوامل و راهکارهای مشارکت در این مطالعه با توجه به روش کار، از نظر کاربردی حایز اهمیت است. زیرا منطبق با شرایط بومی منطقه راه حل های عملیاتی موثر و خلاقی ارایه گردیده که ضمن افزایش حس مشارکت با رویکردی انعطاف پذیر مورد پذیرش محلی قرار می گیرد و می تواند الگویی برای تحقیقات مشابه باشد.

کلید واژه: پایگاه تحقیقات جمعیت، مشارکت، پژوهش کیفی، بارش افکار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.