بررسی ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک موثر در رقابت گندم زمستانه (Triticum aestivum) در مقابل یولاف وحشی (Avena ludoviciana Dur.)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک موثر در رقابت گندم زمستانه (Triticum aestivum) در مقابل یولاف وحشی (Avena ludoviciana Dur.) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک موثر در رقابت گندم زمستانه (Triticum aestivum) در مقابل یولاف وحشی (Avena ludoviciana Dur.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک موثر در رقابت گندم زمستانه (Triticum aestivum) در مقابل یولاف وحشی (Avena ludoviciana Dur.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک موثر در رقابت گندم زمستانه (Triticum aestivum) در مقابل یولاف وحشی (Avena ludoviciana Dur.) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۲۱

به منظور بررسی ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک موثر در رقابت گندم با علف هرز یولاف وحشی آزمایشی دو ساله طی سال های زراعی ۸۰-۱۳۷۹ و ۸۱-۱۳۸۰ در مزرعه تحقیقاتی علف های هرز موسسه تحقیقات آفات و بیماری های گیاهی واقع در کرج انجام گرفت. آزمایشات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار و با ساختار تیماری فاکتوریل اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل ژنوتیپ گندم در ۶ سطح و علف هرز در ۲ سطح (با و بدون علف هرز) بود. ژنوتیپ های مورد مطالعه بر اساس آزمایش مقدماتی انتخاب و بر این اساس سه ژنوتیپ رقیب شامل M-75-13، M-75-15 و ۶۶۱۸ و سه ژنوتیپ غیر رقیب شامل الموت، قفقاز و M-75-5 استفاده شد. علف هرز مورد نظر نیز یولاف وحشی بود. نتایج نشان داد که براساس عملکرد دانه در کشت خالص و مخلوط، بیوماس علف های هرز یولاف وحشی و شاخص رقابتی به ترتیب دو لاین ۶۶۱۸ و M-75-5 همواره با قدرت رقابت بالا و پایین برخوردار بوده اند. مقایسه دو لاین رقیب و غیر رقیب ۶۶۱۸ و M-75-5 نشان داد که توان رقابتی ژنوتیپ های مورد بررسی تحت تاثیر ویژگی هایی مانند ارتفاع کانوپی، ساقه بارور، شاخص سطح برگ، ماده خشک تجمعی، سرعت رشد محصول و سرعت رشد نسبی قرار دارند. این ویژگی ها می توانند در برنامه های به نژادی جهت تشخیص ارقام رقیب از غیر رقیب در مقابل علف های هرز باریک برگ به کار گرفته شوند.

کلید واژه: گندم، یولاف وحشی، قدرت رقابت، آنالیز رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.