امکان تخم گیری از مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) با استفاده از برش مجرای تخم بر و مقایسه آن با روش مرسوم


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان تخم گیری از مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) با استفاده از برش مجرای تخم بر و مقایسه آن با روش مرسوم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان تخم گیری از مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) با استفاده از برش مجرای تخم بر و مقایسه آن با روش مرسوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان تخم گیری از مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) با استفاده از برش مجرای تخم بر و مقایسه آن با روش مرسوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان تخم گیری از مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) با استفاده از برش مجرای تخم بر و مقایسه آن با روش مرسوم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۰

حفظ زندگی مولدین تاس ماهی بعد از استحصال مواد تناسلی رسیده آنها از اهمیت زیادی در مدیریت ذخایر تاس ماهیان برخوردار است. روش های مختلفی برای حفظ بقای مولدین تاس ماهی وجود دارد. یکی از روش ها استفاده از برش مجرای تخم بر (روش پادوشکا) است. با استفاده از این روش روی تاس ماهی ایرانی در کارگاه شهید مرجانی گرگان طی ماه های اسفند ۱۳۸۱ و فروردین ۱۳۸۲ مطالعه ای صورت گرفت. در این مطالعه دو گروه از ماهیان مولد شامل مولدین جراحی شده با برش مجرای تخم بر (۲۲ مولد با میانگین طول فورک و وزن ۱۳±۱۵۶.۹۵ سانتی متر و ۷±۲۷.۹۷ کیلوگرم) و ماهیان شاهد (بقیه مولدین براساس روش رایج درکارگاه ها (کشتن مولدین و تخم کشی از آنها) با میانگین طول فورک و وزن ۱۰.۷±۱۵۸.۷۸ سانتی متر و ۶.۲۸±۲۹.۵۴ کیلوگرم) مورد مقایسه قرار گرفتند. تفاوت معنی داری در پارامترهای نسبت وزن تخمدان به وزن بدن، تعداد تخمک سیال شده، اندازه تخمک و درصد لقاح (حدود ۶۵ درصد) مشاهده نگردید (p>0.05). از تعداد ۲۲ مولد جراحی شده با این روش، پس از سه ماه نگهداری در پن های مستقر در خلیج گرگان جهت بازیابی دوباره انرژی از دست رفته تعداد ۱۴ مولد زنده ماندند. میزان تخم استحصالی از مولدین در نخستین مرحله تخم کشی حدود ۹۵-۸۵ درصد بود. به طور کلی تخم گیری از تاس ماهیان با روش برش مجرای تخم بر در مقایسه با روش های رایج که منجر به کشته شدن ماهی می گردد مناسب تر است. همچنین از نظر پارامترهای تکثیر نیز تفاوت معنی داری بین دو گروه وجود ندارد (p>0.05).

کلید واژه: برش مجرای تخم بر، تاسماهی ایرانی، تخم گیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.