بررسی و تحلیل فرسایش آبراهه ای با استناد به شواهد ژئوموفولوژیکی با استفاده از روشهای کمی و کلاسیک: حوضه قرنقوچای (واقع در دامنه های شرقی کوهستان سهند در آذربایجان شرقی)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و تحلیل فرسایش آبراهه ای با استناد به شواهد ژئوموفولوژیکی با استفاده از روشهای کمی و کلاسیک: حوضه قرنقوچای (واقع در دامنه های شرقی کوهستان سهند در آذربایجان شرقی) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و تحلیل فرسایش آبراهه ای با استناد به شواهد ژئوموفولوژیکی با استفاده از روشهای کمی و کلاسیک: حوضه قرنقوچای (واقع در دامنه های شرقی کوهستان سهند در آذربایجان شرقی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و تحلیل فرسایش آبراهه ای با استناد به شواهد ژئوموفولوژیکی با استفاده از روشهای کمی و کلاسیک: حوضه قرنقوچای (واقع در دامنه های شرقی کوهستان سهند در آذربایجان شرقی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و تحلیل فرسایش آبراهه ای با استناد به شواهد ژئوموفولوژیکی با استفاده از روشهای کمی و کلاسیک: حوضه قرنقوچای (واقع در دامنه های شرقی کوهستان سهند در آذربایجان شرقی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مدرس علوم انسانی

تعداد صفحات :۲۶

فرسایش آبراهه ای در حوضه های کوهستانی، از مهمترین عامل افزایش رسوب محسوب می شود. عوامل بی شماری به تنهایی و یا در قالب یک مجموع، در تحریک بستر جریان رودخانه ها و یا شیبهای مشرف به دره ها، نقش ایفا می کنند. نحوه عملکرد فرایندهای مختلف رودخانه ای و دامنه ای با شاخصه هایی همراه می باشند که مهمترین آنها، حضور اشکال کاوشی و یا نهشته ای در طول دره ها و تغییر نیمرخ طولی آنها در طی زمان است. استناد به نحوه آرایش نیمرخ طولی دره ها دربررسی نحوه عملکرد فرایندها می تواند اطلاعات با ارزشی ارایه دهد. مهمتر اینکه، می توان نیمرخ طولی دره ها را با استفاده از تحلیلهای رگرسیونی (با انواع توابع ریاضی) تفسیر و تغییرات آن را در طی زمان بررسی نمود و دره ها را با تکیه به ضرایب حاصل از تحلیلهای رگرسیونی مقایسه کرد. با این توجیه که تحول دره ها مشخص کننده میزان سایش در طول دره ها و یا در کل حوضه یک آبریز ویژه است، در این مقاله سعی شده است تا نحوه فرسایش در طول آبراهه ها در ارتباط با تحول دره ها و کل حوضه با استفاده از تحلیلهای رگرسیونی بررسی قرار گیرد و با استناد به نتایج حاصل، محدوده های تحت انواع فرسایش، پهنه بندی شود. نتایج این بررسیها نشان می دهد که به طور کلی حوضه قرنقو، دره اصلی و بعضی از دره های فرعی آن در مرحله بلوغ (برازش با تابع توانی) واقع شده اند و بیشترین مساحت حوضه نیز تحت فرسایش آبراهه ای متوسط قرار داد.

کلید واژه: تحول دره، تحول حوضه، فرسایش آبراهه ای، کوهستان سهند، قرنقوچای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.