بررسی اثرات ضد باکتریایی چای مکی (.Hibiscus sabdariffa L) به دو روش نفوذی و بیواتوگرافی تعلیقی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد باکتریایی چای مکی (.Hibiscus sabdariffa L) به دو روش نفوذی و بیواتوگرافی تعلیقی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد باکتریایی چای مکی (.Hibiscus sabdariffa L) به دو روش نفوذی و بیواتوگرافی تعلیقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد باکتریایی چای مکی (.Hibiscus sabdariffa L) به دو روش نفوذی و بیواتوگرافی تعلیقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد باکتریایی چای مکی (.Hibiscus sabdariffa L) به دو روش نفوذی و بیواتوگرافی تعلیقی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: در این تحقیق اثرات ضد باکتریایی عصاره متانولی و اتیل استاتی کاسبرگ های گیاه Hibiscus sabdariffa L. از خانواده ختمی (Malvaceae) که به نام چای مکی در طب سنتی مصرف می شود روی شش سوش استاندارد میکروبی شامل: استافیلوکوک اپیدرمیدیس، باسیلوس سابتیلیس، کلبسیلا پنومونیه، سودوموناس آئروژینوزا، اشرشیا کولی و استافیلوکوک طلایی به دو روش سیلندر پلیت و بیواتوگرافی مورد بررسی قرار گرفته است.روش: در روش سیلندر پلیت، ابتدا عصاره متانولی و اتیل استاتی کاسبرگ های خشک شده گیاه با روش خیساندن تهیه شد. بعد از خشک کردن عصاره، غلظت های ۵۰، ۲۵، ۵/۱۲، ۲/۶ و ۱/۳ میلی گرم در میلی لیتر از عصاره با حل کردن آن در متانول تهیه شد. میکروب های استاندارد با غلظت معین مشابه استاندارد ۵/۰ مک فارلند به محیط کشت مولر – هینتون آگار تلقیح شدند. غلظت های آماده شده از عصاره داخل سیلندرهای کار گذاشته در محیط کشت وارد شد و ۲۴-۱۸ ساعت بعد از انکوباسیون و نفوذ عصاره به داخل محیط کشت، اثرات ضد باکتریایی به صورت قطر هاله عدم رشد بیان شد. در روش بیواتوگرافی، ابتدا عصاره اتیل استاتی که حاصل از دکانتاسیون عصاره متانولی با اتیل استات و تبخیر آن بود تهیه شد. سپس فراکسیون های این عصاره به کمک سیستم حلال اتیل استات – کلروفرم – متانول (۳۲:۵۳:۱۵) و با روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) جداسازی شد. بعد از قرار دادن صفحات TLC در محیط کشت میکروبی و طی زمان انکوباسیون، لکه عدم رشد میکروبی به کمک معرف تترازولیوم نمایان شد و به صورت Rf بیان گردید.یافته ها: عصاره متانولی و اتیل استاتی گیاه در روش سیلندر پلیت روی هر ۶ سوش میکروبی در غلظت mg/ml 25 با حداقل هاله عدم رشد ۰.۳ mm±۱۲ اثر ضد باکتری از خود نشان دادند. هم چنین در روش بیواتوگرافی عصاره فلاونوئیدی در دو Rf به ترتیب ۰.۷۵=Rf و ۰.۱۵=Rf روی چهار میکروب استافیلوکوک اپیدرمیدیس، باسیلوس سابتیلیس، اشرشیا کولی و کلبسیلا پنومونیه لکه عدم رشد از خود نشان داد. نتیجه گیری: طیف سنجی ماوراء بنفش/مرئی در حضور معرف های معمول حاصل از این دو ماده پس از خالص سازی نشان داد دو ترکیب دارای فلاونوییدهایی از دسته فلاون می باشند.

کلید واژه: بیواتوگرافی، سیلندر پلیت، اثرات ضد میکروبی، چای مکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.