بررسی نتایج هیستوپاتولوژیک بیوپسی توده های ریوی و مقایسه آن با یافته های رادیولوژی در سی تی اسکن با قدرت تفکیک بالا (HRCT)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نتایج هیستوپاتولوژیک بیوپسی توده های ریوی و مقایسه آن با یافته های رادیولوژی در سی تی اسکن با قدرت تفکیک بالا (HRCT) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نتایج هیستوپاتولوژیک بیوپسی توده های ریوی و مقایسه آن با یافته های رادیولوژی در سی تی اسکن با قدرت تفکیک بالا (HRCT)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نتایج هیستوپاتولوژیک بیوپسی توده های ریوی و مقایسه آن با یافته های رادیولوژی در سی تی اسکن با قدرت تفکیک بالا (HRCT)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نتایج هیستوپاتولوژیک بیوپسی توده های ریوی و مقایسه آن با یافته های رادیولوژی در سی تی اسکن با قدرت تفکیک بالا (HRCT) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور

تعداد صفحات :۸

مقدمه: اولین تظاهر سرطان ریه در ۳۰- ۲۰ درصد موارد، یک ندول منفرد ریوی است. بنابراین افتراق بین خوش خیمی و بدخیمی در مراحل اولیه ضروری است. ارزیابی های رادیولوژیک، به ویژه سی تی اسکن ریه با قدرت تفکیک بالا (HRCT) در این زمینه بسیار مفیدند. هدف این مطالعه، تعیین یافته های رادیولوژیک موثر در افتراق بین بدخیمی و خوش خیمی است.روش تحقیق: ۱۹۶ بیمار که در بیمارستان مصطفی خمینی تهران تحت بیوپسی ترانس توراسیک یا ترانس برونکیال قرار گرفته بودند از نظر یافته های سی تی اسکن با قدرت تفکیک بالا و نتایج بیوپسی مورد ارزیابی واقع شدند و ۵۹ بیمار به علت داشتن اطلاعات ناقص از مطالعه حذف گردیدند. سپس داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: ۴۳.۸ درصد نتایج بیوپسی بدخیم و ۵۶.۲ درصد خوش خیم یا غیر اختصاصی بود. بیماری های به تشخیص رسیده در گروه بدخیم، شامل سرطان سلول کوچک، سرطان های غیر سلول کوچک و متاستازها و در گروه خوش خیم شامل توبرکلوز، سارکوییدوز و علل متفرقه دیگر بود. در نمای هتروژن در ۲۸.۵ درصد موارد بدخیم، هوای داخل برونشیول ها در کدورت ریوی (airbronchgram) وجود داشت، کلسیفیکاسیون در گروه بدخیم شیوع کم تری داشت. از نظر سن، محل، اندازه، حاشیه، نمای airbronchgram و کاویتاسیون، بین گروههای خوش خیم و بدخیم اختلاف آماری معنادار بود.نتیجه گیری: به طور اولیه در افتراق توده های بدخیم از خوش خیم می توان از وجود اشکال مورفولوژیک اختصاصی نظیر اندازه، حاشیه و نمای داخلی توده ها بهره گرفت به شرطی که سایر فاکتورهای اصلی افزایش دهنده ریسک بدخیمی مد نظر باشد.

کلید واژه: توده ریه، ندول ساده ریوی، سی تی اسکن ریه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.