مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

اسانس گیاه آویشن شیرازی کشت شده در ایران به طور گسترده ای به عنوان طعم دهنده در مواد غذایی کاربرد دارد.همچنین این اسانس برای بعضی از باکتری های بیماریزای غذایی اثر ضد میکروبی دارد. هدف از این تحقیق ارزیابی تاثیرغلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر خواص میکروبی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار آباده در طی مرحله رسیدن بود. اسانس این گیاه به روش تقطیر با بخار تهیه و آنالیز اسانس توسط دستگاه گاز کروماتوگراف متصل به طیف نگار جرمی انجام شد. برای ارزیابی تاثیر اسانس آویشن شیرازی، ۳ نوع پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی با غلظت های صفر، ۰۱۱ و ۰۱۱ ppm در ۳ تکرار و در مجموع ۵۴ نمونه ۰۱۱ گرمی تهیه و نمونه تهیه شده در دمای حدود ۵ درجه سلسیوس نگهداری و در دوره های صفر و۱۵و۳۰و۶۰و۹۰ روز دوره رسیدن مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج تحقیق نشان داد که غلظت ۰۱۱ppm اسانس آویشن شیرازی بر روی شمارش کلی باکتری ها در طول روزهای ۰۱ و ۰۱ بر روی شمارش کلی فرم ها و استافیلوکوک ها در طول دوره ۰۱ روزه اثر مهاری معنی دار داشته است .(p <1014) لذا در مجموع می توان گفت که غلظت ۰۱۱pmm آویشن شیرازی می تواند به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی در پنیرهای سنتی آباده استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.