بررسی غلظت عناصر غذایی ضروری در برگ های نخل خرما (.Phoenix dactylifera L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی غلظت عناصر غذایی ضروری در برگ های نخل خرما (.Phoenix dactylifera L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی غلظت عناصر غذایی ضروری در برگ های نخل خرما (.Phoenix dactylifera L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی غلظت عناصر غذایی ضروری در برگ های نخل خرما (.Phoenix dactylifera L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی غلظت عناصر غذایی ضروری در برگ های نخل خرما (.Phoenix dactylifera L) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران
تعداد صفحات :۱۶
نخل خرما یکی از درختانی است که غلظت عناصر ضروری در قسمت های مختلف آن مشخص نشده است. در این راستا آزمایشی با هدف تعیین وضعیت عناصر ضروری کم مصرف در برگ های مختلف نخل خرما اجرا شد. برای این منظور برگ های موجود روی سه اصله نخل خرمای ۱۰ ساله رقم “استعمران” را از قسمت بالا و در جهت عقربه های ساعت شماره گذاری نموده و نمونه برداری از برگچه های وسط هر برگ در اردیبهشت ماه انجام گردید و میزان عناصر ضروری شامل نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، روی، مس و منگنز در آن ها اندازه گیری شد. پس از تعیین غلظت عناصر ضروری در ردیف های مختلف تاج درخت خرما، بهنجار بودن داده ها مورد بررسی قرار گرفت و تجزیه داده ها بر اساس طرح آشیانه ای انجام و با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن روند تغییرهای غلظت عناصر ضروری مشخص شد. بر اساس نتایج به دست آمده غلظت نیتروژن در برگ های ردیف اول تا ردیف هفتم روند افزایشی و از برگ های ردیف هفتم تا برگ های ردیف دهم روند کاهشی داشت. غلظت فسفر، پتاسیم و مس در برگ های جوان بیشتر و در برگ های پیر کمتر و غلظت کلسیم، منیزیم، آهن، روی و منگنز در برگ های جوان کمتر و در برگ های پیر بیشتر بود.
کلید واژه: برگ، سایر (’استعمران‘)، غلظت عناصر ضروری، نخل خرما
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.