اثر محیط های کشت و تنظیم کننده های رشد بر ریزافزایی پیرتروم (.Tanacetum cinerariaefolium (Trevir) Schultz-Bip)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محیط های کشت و تنظیم کننده های رشد بر ریزافزایی پیرتروم (.Tanacetum cinerariaefolium (Trevir) Schultz-Bip) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محیط های کشت و تنظیم کننده های رشد بر ریزافزایی پیرتروم (.Tanacetum cinerariaefolium (Trevir) Schultz-Bip)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محیط های کشت و تنظیم کننده های رشد بر ریزافزایی پیرتروم (.Tanacetum cinerariaefolium (Trevir) Schultz-Bip)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محیط های کشت و تنظیم کننده های رشد بر ریزافزایی پیرتروم (.Tanacetum cinerariaefolium (Trevir) Schultz-Bip) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران

تعداد صفحات :۱۶

افزایش درون شیشه ای پیرتروم با استفاده از محیط کشت های موراشیگی و اسکوگ (MS)، گمبورگ (B5) و شنک و هیلدبرانت (SH) با استفاده از نوک شاخساره انجام شد. ابتدا جوانه های جانبی از شاخساره های گیاهان رشد یافته در گلخانه پس از گندزدایی روی محیط کشت پایه MS قرار گرفتند و پس از یک ماه ریز نمونه های شاخساره روی محیط کشت های MS، B5 و SH با غلظت های مختلف بنزیل آدنین ۰,) (BA) ،۰.۵ ،۱ ،۱.۵ ، ۲، ۲.۵ و ۳ میلی گرم در لیتر) و نفتالن استیک اسید۰) (NAA) ، ۱، ۲، ۴ و ۶ میلی گرم در لیتر) قرار گرفتند.پس از ۶ هفته، پرآوری شاخساره ها از ریز نمونه ها بررسی شد. بیشترین تعداد شاخساره در محیط کشت MS با غلظت ۱.۵ میلی گرم در لیتر BA و ۲ میلی گرم در لیتر NAA به دست آمد. بیشترین میانگین طول شاخساره های نابجا در هر سه محیط کشت، در تیمار های بدون BA به دست آمد و کاربرد BA در محیط های کشت موجب کاهش طول شاخساره ها شد. بالاترین وزن تر شاخساره ها در محیط کشت MS در مقایسه با B5 و SH دیده شد. بررسی برهمکنش تنظیم کننده های رشد در هر سه محیط کشت نشان داد که بیشترین غلظت های BAبا تمامی غلظت های به کار رفته NAA دارای کمترین میزان درصد وزن تر شاخساره می باشند. برای ریشه زایی شاخساره های تولید شده، محیط کشت های MS، B5 و SH با غلظت های مختلف از NAA مورد استفاده قرار گرفتند و پس از ۴ هفته در تمامی تیمار ها ریشه تشکیل شد. بیشترین تعداد ریشه در هر سه محیط کشت با غلظت ۲ میلی گرم در لیتر NAA به دست آمد و با افزایش غلظت NAA تعداد ریشه ها کاهش یافت. بلندترین طول ریشه در تیمار شاهد هر سه محیط کشت MS، SH و B5 به دست آمد و متناسب با افزایش غلظت NAA در هر سه محیط کشت میانگین طول ریشه ها کاهش یافت. سازگاری گیاهک های ریشه دار شده در آمیخته خاکی ۳ به ۱ ورمی کولایت به پیت با موفقیت مناسبی همراه بود.

کلید واژه: پرآوری، پیرتروم، کشت درون شیشه ای، محیط کشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.