مقاله بررسی رابطه نابرابری درآمدی و نابرابری مخارج مصرفی در ایران طی دوره ۸۵ – ۱۳۵۸
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی رابطه نابرابری درآمدی و نابرابری مخارج مصرفی در ایران طی دوره ۸۵ – ۱۳۵۸ دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رابطه نابرابری درآمدی و نابرابری مخارج مصرفی در ایران طی دوره ۸۵ – ۱۳۵۸ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه نابرابری درآمدی و نابرابری مخارج مصرفی در ایران طی دوره ۸۵ – ۱۳۵۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی رابطه نابرابری درآمدی و نابرابری مخارج مصرفی در ایران طی دوره ۸۵ – ۱۳۵۸ :
مقاله بررسی رابطه نابرابری درآمدی و نابرابری مخارج مصرفی در ایران طی دوره ۸۵ – ۱۳۵۸ که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در فصلنامه اقتصاد مقداری (فصلنامه بررسیهای اقتصادی) از صفحه ۱۳۷ تا ۱۶۰ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه نابرابری درآمدی و نابرابری مخارج مصرفی در ایران طی دوره ۸۵ – ۱۳۵۸
این مقاله دارای ۲۴ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بودجه خانوار
مقاله نابرابری مخارج مصرفی
مقاله نابرابری درآمدی
مقاله ایران
مقاله داده های پانلی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
طبق نظریه مصرف و درآمد در اقتصاد کلان، مصرف نسبت به درآمد از رفتار باثبات تری برخوردار است. باثبات بودن رفتار نابرابری مخارج مصرفی نسبت به نابرابری درآمدی از جمله مسایلی است که در دهه های اخیر بیشتر مورد توجه اقتصاددانان قرار گرفته است. نابرابری درآمدی در طی زمان به صورت نوسان و پراکندگی در توزیع درآمد افراد ظاهر می شود و نوسانات و پراکندگی ها را به توزیع مخارج مصرفی منتقل می نماید. تکانه های انتقال یافته منجر به نوسان و پراکندگی در توزیع مخارج مصرفی شده و به صورت نابرابری در مصرف ظاهر می شوند. در این مقاله مقدار نابرابری مخارج مصرفی ناشی از انتقال نوسانات و پراکندگی های توزیع درآمدی به توزیع مخارج مصرفی بررسی می شود. محاسبه این مقدار می تواند معیاری برای تبیین میزان انتقال نابرابری از توزیع درآمدی به توزیع مخارج مصرفی تلقی شود. تحقیق حاضر، مقدار نابرابری ایجاد شده در توزیع مخارج مصرفی خانوارها را در بین گروه های درآمدی بررسی می کند. برای این منظور، از آمار بودجه خانوارهای شهری برای دوره زمانی ۸۵-۱۳۵۸ استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل علی روابط بین متغیرها، روش داده های پانلی به کار برده شده است. بر اساس یافته های پژوهش تمامی نوسانات و پراکندگی های توزیع درآمد به توزیع مخارج مصرف منتقل نمی شود. بنابراین، در گروه های درآمدی، مخارج مصرفی از ثبات بیشتری برخوردار بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.