مقایسه دریافت های غذایی زنان یائسه و غیر یائسه: مطالعه قند و لیپید تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه دریافت های غذایی زنان یائسه و غیر یائسه: مطالعه قند و لیپید تهران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه دریافت های غذایی زنان یائسه و غیر یائسه: مطالعه قند و لیپید تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه دریافت های غذایی زنان یائسه و غیر یائسه: مطالعه قند و لیپید تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه دریافت های غذایی زنان یائسه و غیر یائسه: مطالعه قند و لیپید تهران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین
تعداد صفحات :۱۲
زمینه: با توجه به افزایش شمار زنان مبتلا به یک یا چند عامل خطر بیماری های مزمن پس از پایان دوره باروری، توجه به دریافت های غذایی و شیوه زندگی این گروه ضروری به نظر می رسد.هدف: مطالعه به منظور مقایسه دریافت های غذایی و کیفیت رژیم غذایی زنان یائسه با زنان غیر یائسه انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه تحلیلی که در قالب مطالعه قند و لیپید تهران انجام شد، ۹۶ خانم ۴۵ ساله و بالاتر (۴۷ نفر یائسه و ۴۹ نفر غیر یائسه) که از داروهای هورمونی استفاده نمی کردند بررسی شدند. اندازه گیری های تن سنجی طبق روش های استاندارد و دریافت های غذایی با استفاده از دو روز یاد آمد ۲۴ ساعته غذایی به دست آمد. میانگین مواد مغذی دریافتی با توصیه های EAR و DRI مقایسه و داده ها با آزمون های تی و من ویتنی تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: نسبت دور کمر به دور باسن زنان یائسه بیش تر از افراد غیر یائسه بود (p<0.01). در رژیم غذایی زنان یائسه در مقایسه با غیر یائسه چربی کم تر (p<0.01) و فیبر بیش تری (p<0.05) مصرف شده بود (به ترتیب برای چربی و فیبر %۲۸ و ۱۰±۱ گرم در روز در مقابل %۳۲ و ۷±۲ گرم در روز). میانگین مصرف ویتامین C، تیامین، ریبوفلاوین، منگنز، فسفر و پتاسیم دریافتی هر دو گروه در حد مطلوب بود. درصد قابل توجهی از افراد هر دو گروه کمتر از مقدار توصیه منیزیوم، مس، روی، کلسیم، پیریدوکسین و ویتامین D را دریافت کرده بودند (به ترتیب در زنان یائسه و غیر یائسه: %۹۷ و %۹۸ برای منیزیوم، %۹۱ و %۹۲ برای مس، %۸۹ و %۹۴ برای روی، %۹۳ و %۹۱ برای کلسیم، %۹۳ و %۹۸ برای پیریدوکسین و %۶۱ و۵۰% برای ویتامین D).نتیجه گیری: زنان یائسه بهتر از زنان غیر یائسه توصیه های دریافت مواد مغذی را رعایت کرده بودند، هر چند که هر دو گروه ریز مغذی های مهم را به اندازه کافی دریافت نمی کردند.
کلید واژه: یائسگی، تغذیه، زنان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.