معرفی غذای جدید لاروی جهت پرورش آنوفل استفنسی و تعیین میزان مصرف بهینه آن در انساکتوریوم ها


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معرفی غذای جدید لاروی جهت پرورش آنوفل استفنسی و تعیین میزان مصرف بهینه آن در انساکتوریوم ها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معرفی غذای جدید لاروی جهت پرورش آنوفل استفنسی و تعیین میزان مصرف بهینه آن در انساکتوریوم ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معرفی غذای جدید لاروی جهت پرورش آنوفل استفنسی و تعیین میزان مصرف بهینه آن در انساکتوریوم ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معرفی غذای جدید لاروی جهت پرورش آنوفل استفنسی و تعیین میزان مصرف بهینه آن در انساکتوریوم ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حکیم

تعداد صفحات :۹

مقدمه: پشه آنوفل، حشره ای با اهمیت پزشکی بوده که در نقاط مختلف ایران انتشار دارد. مطالعه هرچه بیشتر ویژگی های بیولوژیک و اکولوژیک این پشه با توجه به توانایی آن در انتقال بیماری مالاریا، پیش نیاز مبارزه و کنترل موفق آن است. بنابراین پرورش آزمایشگاهی این پشه، گامی در این راستا به حساب می آید. در مطالعه حاضر از روشی جدید برای پرورش پشه آنوفل استفنسی در شرایط آزمایشگاهی استفاده شده است که آن بهره گیری از پودر شیر تجاری جهت تغذیه مراحل لاروی می باشد. استفاده از پودر شیر دارای مزایای زیادی نسبت به سایر مواد غذایی می باشد از جمله: سهولت در دسترسی، مشخص بودن محتویات غذایی و کاربرد آسان تر. بنابراین با مشخص کردن میزان مصرف بهینه این ماده غذایی که در این تحقیق صورت پذیرفته، می توان این ماده غذایی را جایگزین سایر مواد غذایی نمود. روش کار: میزان مصرف بهینه با محاسبه هفت شاخص اکولوژیکی عمده (مرگ و میر لاروی، مرگ و میر شفیره، مرگ و میر کل، سرعت رشد لاروی، نرخ بقا، نسبت جنسی و اندازه بدن) و با اعمال ۴ کمیت غذایی مختلف مورد بررسی قرار گرفت. نتایج: مشاهدات نشان داد که با افزایش کمیت غذا، مرگ و میر لاروی کاهش (از مرگ و میر لاروی ۶۳% در کمترین کمیت غذایی و بیشترین تراکم لاروی به صفر در بیشترین کمیت غذایی و کمترین تراکم لاروی)، مرگ و میر شفیره کاهش (از مرگ و میر شفیره ۶% در کمترین کمیت غذایی و بیشترین تراکم لاروی به صفر در بیشترین کمیت غذایی و کمترین تراکم لاروی)، مرگ و میر کل کاهش (از مرگ ومیر کل ۶۳% در کمترین کمیت غذایی و بیشترین تراکم لاروی به صفر در بیشترین کمیت غذایی و کمترین تراکم لاروی) و نسبت جنسی کاهش (از نسبت جنسی ۵۶% در کمترین کمیت غذایی و بیشترین تراکم لاروی به ۵۰% در بیشترین کمیت غذایی و کمترین تراکم لاروی) داشتند اما سرعت رشد لاروی افزایش (از ۲۵ روز در کمترین کمیت غذایی و بیشترین تراکم لاروی به ۱۰ روز در بیشترین کمیت غذایی و کمترین تراکم لاروی) و نرخ بقا افزایش (از نرخ بقا ۳۴% در کمترین کمیت غذایی و بیشترین تراکم لاروی به ۱۰۰% در بیشترین کمیت غذایی و کمترین تراکم لاروی) نشان دادند. اما بر خلاف دیگر شاخص ها، اندازه بدن تغییر معنی داری را نشان نداد. نتیجه گیری: بنابراین توصیه می شود با درنظر گرفتن مزایای پودر شیر و با توجه به مشخص شدن میزان مصرف بهینه آن در این تحقیقکه باعث افزایش وفور و پویایی پشه آنوفل استفنسی در محیط آزمایشگاه می گردد، از این ماده غذایی جهت تغذیه لاروی استفاده شود.

کلید واژه: آنوفل استفنسی، پرورش آزمایشگاهی، تغذیه لاروی، شاخص اکولوژیکی، مالاریا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.