تاثیر شوری آب آبیاری و کود روی بر عملکرد و ترکیب شیمیایی گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شوری آب آبیاری و کود روی بر عملکرد و ترکیب شیمیایی گندم دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شوری آب آبیاری و کود روی بر عملکرد و ترکیب شیمیایی گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شوری آب آبیاری و کود روی بر عملکرد و ترکیب شیمیایی گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شوری آب آبیاری و کود روی بر عملکرد و ترکیب شیمیایی گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیابان

تعداد صفحات :۱۷

شوری منابع آب و خاک از مهمترین مشکلات کشاورزی در ایران است. در شرایط شوری، فراهمی عناصر غذایی در محلول خاک به واسطه غلظت زیاد یون های کلر و سدیم و بعضا کلسیم کاهش یافته و منجر به اختلال در تغذیه و بر هم خوردن تعادل عناصر غذایی گیاه می گردد. بنابراین نقش تغذیه صحیح در این شرایط بسیار حایز اهمیت بوده تا بتوان ضمن کمک به حفظ تعادل عناصر غذایی زمینه رشد مناسب و افزایش عملکرد گیاه را فراهم نمود. به منظور بررسی تاثیر شوری آب آبیاری و مصرف روی بر عملکرد و ترکیب شیمیایی گندم آزمایشی با مقادیر مختلف شوری آب آبیاری (شاهد، ۴، ۸ و ۱۲ دسی زیمنس بر متر با استفاده از نمک های کلرید کلسیم و سدیم و سولفات منیزیم با نسبت مولی ۱:۱) و کود سولفات روی (۰، ۱۰، ۲۰ و۳۰ میلی گرم روی در کیلوگرم خاک و محلول پاشی با غلظت ۳ در هزار) در قالب طرح کاملا تصادفی به صورت فاکتوریل با چهار تکرار در شرایط گلخانه انجام گرفت. نتایج نشان داد که شوری آب عملکرد دانه و کاه و کلش گندم را کاهش داد، در حالیکه مصرف روی در تمامی سطوح شوری به غیر از شوری ۱۲ دسی زیمنس بر متر عملکرد را بهبود بخشید. بر اثر مصرف آب شور مقدار نیتروژن، فسفر، روی و آهن موجود در کاه و کلش و دانه، مقدار منگنز و مس در دانه و پتاسیم در کاه و کلش کاهش یافت. ولی، روی مصرفی توانست غلظت نیتروژن، روی و آهن در کاه و کلش و دانه، پتاسیم کاه و کلش و مس دانه را افزایش دهد. به طور کلی می توان چنین نتیجه گیری کرد که افزودن روی در شرایط شور ممکن است از طریق بهبود وضعیت عناصر غذایی در گیاه و کاهش اثرات شوری موجب رشد بیشتر و تا حدودی افزایش عملکرد گندم گردد.

کلید واژه: شوری، سولفات روی، گندم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.