مقایسه سطح سرمی میزان منیزیوم در بین مصدومان شیمیایی آسماتیک ناشی از سولفور موستارد با افراد آسماتیک غیرشیمیایی ایرانی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سطح سرمی میزان منیزیوم در بین مصدومان شیمیایی آسماتیک ناشی از سولفور موستارد با افراد آسماتیک غیرشیمیایی ایرانی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سطح سرمی میزان منیزیوم در بین مصدومان شیمیایی آسماتیک ناشی از سولفور موستارد با افراد آسماتیک غیرشیمیایی ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سطح سرمی میزان منیزیوم در بین مصدومان شیمیایی آسماتیک ناشی از سولفور موستارد با افراد آسماتیک غیرشیمیایی ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سطح سرمی میزان منیزیوم در بین مصدومان شیمیایی آسماتیک ناشی از سولفور موستارد با افراد آسماتیک غیرشیمیایی ایرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: گاز سولفور موستارد به عنوان یک گاز جنگی در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به میزان بیش از ۱۰۰۰ تن بر علیه نیروهای ایرانی به کار رفته که بیش از ۵۰۰۰۰ مصدوم بر جای گذاشته است. سیستم تنفسی بیشترین میزان آسیب را تحمل نموده است و بیماری آسم نیز یکی از انواع بیماریهای ریوی ایجاد شده توسط سولفور موستارد می باشد. بروز هیپومنیزمی در آسم گزارش شده است و یون منیزیوم بر روی بیماری آسم دارای نتایج درمانی و بهبود بخشی در شدت بیماری و کاهش میزان بستری در بیمارستان را دارا می باشد. اما تاکنون در مورد مصدومین شیمیایی مبتلا به آسم گزارشی در جهان و ایران وجود ندارد. مواد و روشها: این تحقیق مطالعه مقطعی و شاهد – مورد می باشد که به مقایسه سطح سرمی منیزیوم در دو گروه از بیماران آسماتیک و مصدومین شیمیائی مبتلا به آسم پرداخته است. بیماران در دو گروه داوطلب از جنس مرد شامل ۷۵ نفر مورد و ۴۲ نفر شاهد منطبق از نظر سن و جنس مبتلا به آسم بودند. معیار انتخاب شامل تماس شیمیائی با گاز خردل و تاییدیه همزمان آن و ابتلا به آسم بر اساس معیار جامعه انجمن قفسه سینه آمریکا با مدت بیش از سه سال و عدم ابتلا به بیماریهای فیبروز منتشر ریه و برونشکتازی بوده است. سطح سرمی در دو گروه در یک آزمایشگاه واحد اندازه گیری شد.یافته ها: سن متوسط در گروه پژوهش (۴۶.۷۸ ± ۱۰.۱۵) سال بود. و سطح سرومی منیزیوم (۱.۹۶ ±۰.۱۹) و هیپومنیزمی در %۱۵ از افراد وجود داشت که اختلاف معنی داری در دو گروه با ارزش P<0.05 یافت شد.نتیجه گیری: کاهش میزان منیزیوم سرم در افراد آسماتیک ناشی از تماس با گاز سولفور موستارد وجود دارد که نسبت به افراد شاهد کمتر می باشد. تشخیص و اصلاح هیپومنیزمی در این گروه از افراد شیمیائی مبتلا به آسم ممکن است در کاهش عوارض بیماری آسم و ایجاد پاسخ درمانی مناسب موثر باشد.

کلید واژه: آسم، سولفور موستارد، کمبود منیزیوم، گاز جنگی، هیپومنیزیمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.