مقایسه یافته های اندوسکوپیک و پاتولوژیک و ارتباط آنها با بیماری ریفلاکس معده به مری در بیماران مبتلا به دیس پپسی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه یافته های اندوسکوپیک و پاتولوژیک و ارتباط آنها با بیماری ریفلاکس معده به مری در بیماران مبتلا به دیس پپسی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه یافته های اندوسکوپیک و پاتولوژیک و ارتباط آنها با بیماری ریفلاکس معده به مری در بیماران مبتلا به دیس پپسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه یافته های اندوسکوپیک و پاتولوژیک و ارتباط آنها با بیماری ریفلاکس معده به مری در بیماران مبتلا به دیس پپسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه یافته های اندوسکوپیک و پاتولوژیک و ارتباط آنها با بیماری ریفلاکس معده به مری در بیماران مبتلا به دیس پپسی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: دیس پپسی و بیماری ریفلاکس معده به مری از جمله شایعترین شکایات بیماران در طبابت روزمره به شمار می روند. بیماری ریفلاکس معده به مری از لحاظ رابطه قوی آن با آدنوکارسینوم مری از اهمیت قابل توجهی برخوردار است، با این حال بخش عمده ای از بیماران علامتدار دچار بیماری ریفلاکس غیر اروزیو هستند. هدف این مطالعه بررسی ارتباط علایم بالینی با یافته های آندوسکوپیک و پاتولوژیک ریفلاکس بود.مواد و روشها: در این مطالعه مقطعی در فاصله مهرماه ۱۳۸۲ تا شهریور ماه ۱۳۸۳، ۲۱۱ بیمار مراجعه کننده به بیمارستان بقیه الله (عج) با شکایت دیس پپسی به مدت حداقل ۳ ماه، پس از تکمیل پرسشنامه مربوط به علائم بالینی تحت اندوسکوپی و انجام بیوپسی قرار گرفتند و سپس یافته های این روش ها با یکدیگر مقایسه شدند.یافته ها: متوسط سن بیماران ۳۷.۵۳ سال و متوسط وزن آنها ۶۸.۵۹ کیلوگرم بود. شایعترین شکایات بالینی به ترتیب درد شکم (%۷۲)، سوزش سردل (%۵۴) و احساس تهوع (%۴۴) بودند. اندوسکوپی مری در ۸۷ بیمار (%۴۱.۲) غیرطبیعی بود %۳۵.۱) ازوفاژیت گرید I، %۳.۸ گرید II، %۱.۹ گرید III و %۰.۵ گرید (IV. 124 بیمار (%۵۸.۸) آندوسکوپی طبیعی داشتند. بیوپسی مری در ۵۴ بیمار (%۲۵.۶) غیرطبیعی بود %۱۴.۲) آسیب غیرالتهابی، %۱۰.۴ آسیب التهابی و %۰.۹ متاپلازی( و ۱۵۷ بیمار (%۷۴.۴) بیوپسی طبیعی داشتند. اختلاف بین مثبت شدن نتایج اندوسکوپی و بیوپسی معنی دار نبود (P=0.159).بحث و نتیجه گیری: بخش قابل توجهی از بیماران دارای علایم بالینی، دچار بیماری ریفلاکس غیراروزیو هستند و روش های پاتولوژی و اندوسکوپی از ارجحیت تشخیصی نسبت به یکدیگر برخوردار نیستند. بنابراین درمان مناسب بیماران علامت دار، صرف نظر از یافته های بررسی های پاراکلینیک توصیه می شود.

کلید واژه: ازوفاژیت، دیس پپسی، ریفلاکس غیراروزیو، ریفلاکس معده به مری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.