استرس اکسیداتیو و تغییرات هیستولوژی کلیه در نفروتوکسیسیتی ناشی از جنتامایسین: اثر ویتامین های آنتی اکسیدان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استرس اکسیداتیو و تغییرات هیستولوژی کلیه در نفروتوکسیسیتی ناشی از جنتامایسین: اثر ویتامین های آنتی اکسیدان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استرس اکسیداتیو و تغییرات هیستولوژی کلیه در نفروتوکسیسیتی ناشی از جنتامایسین: اثر ویتامین های آنتی اکسیدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استرس اکسیداتیو و تغییرات هیستولوژی کلیه در نفروتوکسیسیتی ناشی از جنتامایسین: اثر ویتامین های آنتی اکسیدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استرس اکسیداتیو و تغییرات هیستولوژی کلیه در نفروتوکسیسیتی ناشی از جنتامایسین: اثر ویتامین های آنتی اکسیدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: در مطالعات اخیر مکانیسم های متعددی برای نفروتوکسیسیتی جنتامایسین ذکر شده است. از آنجایی که برخی مطالعات متابولیت های فعال اکسیژن را در سمیت کلیوی ناشی از جنتامایسین دخیل دانسته اند، لذا در این مطالعه اثر تجویز ویتامین های آنتی اکسیدان در کلیه ایزوله In situ موش صحرایی در نفروتوکسیسیتی جنتا ما یسین مورد بررسی قرار گرفته است.روش بررسی: موش های صحرایی در ۵ گروه ۷ تایی قرار گرفتند: ۱) گروه کنترل که کلیه ها با محلول تیرود پرفیوژه شدند. ۲) گروه جنتا ما یسین که دوز ۲۰۰ mg/L آن به محلول تیرود اضافه شد. در گروه های بعدی نیز جنتامایسین با دوز ذکر شده به محلول تیرود اضافه گردید. ۳) گروه ویتامین C که دوز ۱۰۰ mg/L آن به محلول تیرود اضافه شد و به مدت ۳ روز نیز با غلظت ۲۰۰ mg/L به آب آشامیدنی موش ها اضافه گردید. ۴) گروه ویتامین E که ۱۲ ساعت قبل از انجام آزمایش با دوز ۱۰۰ mg/100g BW به موش ها تزریق گردید. ۵) گروه ویتامین C + E که ویتامین ها به طور توام مورد استفاده قرار گرفتند. نفروتو کسیسیتی ناشی از جنتا ما یسین توسط افزایش فعالیت آنزیم –N استیل بتا –D گلوکز آمینیداز (NAG) در ادرار و وضعیت آنتی اکسیدانی بافت توسط تغییرات غلظت سوپر اکسید دسموتاز (SOD) در بافت کلیه نسبت به گروه کنترل مشخص گردید. همچنین بررسی بافت شناسی با میکروسکوپ نوری بر روی مقاطع بافتی کلیه ها انجام شد.یافته ها: مصرف ویتامین C موجب مهار افزایش فعالیت آنزیم ادراری ذکر شده در دقایق ۶۰ و ۷۵ پرفیوژن گردید، اما در SOD نسبت به گروه جنتامایسین تغییری ایجاد نکرد. تزریق ویتامین E موجب کاهش آزاد سازی NAG به ادرار گردید، اما در غلظت SOD نسبت به گروه جنتامایسین تغییری مشاهده نگردید. مصرف توام ویتامین E و C موجب ممانعت بیشتری از رهایش آنزیم ادراری شده و همچنین موجب مهار کاهش غلظت SOD ناشی از جنتا ما یسین گردید. همچنین بررسی های بافت شناسی اثرات مفید ویتامین ها را تایید نمود.نتیجه گیری: بر اساس نتایج این مطالعه مصرف ویتامین E و C موجب کاهش سمیت کلیوی ناشی از مصرف جنتا ما یسین شده و تجویز توام آنها کاهش بیشتری در سمیت کلیوی این دارو ایجاد می کند.

کلید واژه: جنتا ما یسین، ویتامین E، ویتامین NAG ،SOD

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.