مقاله تاثیر استفاده از خمیر مرکب زدایی شده کاغذهای باطله اداری بر ویژگی های مکانیکی و نوری کاغذ چاپ و تحریر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر استفاده از خمیر مرکب زدایی شده کاغذهای باطله اداری بر ویژگی های مکانیکی و نوری کاغذ چاپ و تحریر دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر استفاده از خمیر مرکب زدایی شده کاغذهای باطله اداری بر ویژگی های مکانیکی و نوری کاغذ چاپ و تحریر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر استفاده از خمیر مرکب زدایی شده کاغذهای باطله اداری بر ویژگی های مکانیکی و نوری کاغذ چاپ و تحریر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر استفاده از خمیر مرکب زدایی شده کاغذهای باطله اداری بر ویژگی های مکانیکی و نوری کاغذ چاپ و تحریر :

مقاله تاثیر استفاده از خمیر مرکب زدایی شده کاغذهای باطله اداری بر ویژگی های مکانیکی و نوری کاغذ چاپ و تحریر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم و فناوری چوب و جنگل (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۷۳ تا ۸۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر استفاده از خمیر مرکب زدایی شده کاغذهای باطله اداری بر ویژگی های مکانیکی و نوری کاغذ چاپ و تحریر
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خمیر مرکب زدایی شده
مقاله کاغذ باطله اداری
مقاله ویژگی های مکانیکی
مقاله ویژگی های نوری
مقاله خمیر مکانیکی پراکسید قلیایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش از خمیر مرکب زدایی شده کاغذهای باطله اداری تولیدی شرکت کاغذسازی لطیف به عنوان جایگزین بخشی از خمیر الیاف بلند وارداتی همراه با خمیر APMP سپیدار تولیدی صنایع کاغذ مراغه استفاده شد. هر دو خمیر کاغذ APMP و الیاف بلند تا رسیدن به درجه روانی حدود CSF250 پالایش شده و سپس در ترکیب با خمیر مرکب زدایی شده با نسبت های صفر (نمونه شاهد)، ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ درصد کاغذ دست ساز تهیه گردید. نمونه شاهد حاوی ۳۰ درصد خمیر الیاف بلند و ۷۰ درصد خمیر APMP سپیدار بوده است. ویژگی های مکانیکی و نوری کاغذهای ساخته شده شامل مقاومت به کشش، مقاومت به پاره شدن، مقاومت به ترکیدن، درجه روشنی و ماتی بر اساس استانداردهای مربوط به تاپی اندازه گیری شدند. نتایج اندازه گیری ها توسط آزمون تجزیه واریانس مقایسه شده و برای تعیین بهترین تیمار آزمایشی از روش امتیازدهی بر اساس محاسبه معادله نرمال سازی استفاده شد. نتایج به دست آمده و محاسبه های انجام شده نشان داده است که می توان از مقدار ۵ تا ۱۵ درصد خمیر مرکب زدایی شده کاغذهای باطله اداری در ترکیب با ۱۵ تا ۲۵ درصد خمیر الیاف بلند وارداتی و ۷۰ درصد خمیرAPMP سپیدار استفاده نموده و کاغذی با خواص مکانیکی و نوری مطلوب به دست آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.