مقاله مقایسه هدر رفت ربایشی در تاج پوشش درختان همیشه سبز و خزان کننده مورد استفاده در پروژه های جنگل کاری


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه هدر رفت ربایشی در تاج پوشش درختان همیشه سبز و خزان کننده مورد استفاده در پروژه های جنگل کاری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه هدر رفت ربایشی در تاج پوشش درختان همیشه سبز و خزان کننده مورد استفاده در پروژه های جنگل کاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه هدر رفت ربایشی در تاج پوشش درختان همیشه سبز و خزان کننده مورد استفاده در پروژه های جنگل کاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه هدر رفت ربایشی در تاج پوشش درختان همیشه سبز و خزان کننده مورد استفاده در پروژه های جنگل کاری :

مقاله مقایسه هدر رفت ربایشی در تاج پوشش درختان همیشه سبز و خزان کننده مورد استفاده در پروژه های جنگل کاری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم و فناوری چوب و جنگل (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۸۵ تا ۹۶ منتشر شده است.
نام: مقایسه هدر رفت ربایشی در تاج پوشش درختان همیشه سبز و خزان کننده مورد استفاده در پروژه های جنگل کاری
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ربایش تاجی
مقاله کاج
مقاله سرو
مقاله چنار
مقاله اقاقیا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش در جنگل دست کاشت محوطه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی شیروان انجام گرفت. این منطقه در ارتفاع ۱۰۵۰ متری از سطح دریا واقع شده، متوسط بارندگی و دمای سالانه آن به ترتیب ۲۵۰ میلی متر و ۱۳۲ درجه سانتی گراد می باشد. هدف از انجام این پژوهش تعیین میزان هدررفت ربایشی، میان گذر و ساق آب بود که در گونه های گیاهی کاج(pinus nigra) ، سرو (Cupressus sempervirens)، اقاقیا (Robinia pseudacacia) و چنار (platanus orientalis) در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد مقدار هدر رفت ربایشی، میان گذر و ساقآب در گونه کاج به ترتیب ۳۴۷۷، ۶۳۷۳ و ۱۵ درصد و در گونه سرو ۴۴۹۷، ۵۳۴ و ۱۶۳ درصد بوده است. همچنین مقدار هدر رفت ربایشی، میان گذر و ساقآب به ترتیب در گونه چنار ۹۷۸، ۸۹۴۲ و ۰۸ درصد و در گونه اقاقیا ۵۵، ۹۳۹۷ و ۰۵۳ درصد می باشد. هدر رفت ربایشی در گونه های کاج و سرو در سطح ۵ درصد خطای آزمایش معنی دار شده در حالی که گونه های چنار و اقاقیا اختلاف معنی داری در سطح ۵ درصد نشان ندادند. همچنین مقدار هدررفت ربایشی گونه های کاج و سرو در مقایسه با گونه های چنار و اقاقیا در سطح ۱ درصد خطای آزمایش اختلاف نشان دادند. نتایج این پژوهش نشان داد که سرو بیشترین میزان هدر رفت ربایشی را نسبت به سایر گونه ها دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.