بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۲
برای کاستن کلسترول تخم مرغ از دو نوع جلبکهای دریایی سارگاسم Sargassum glaucescens و نیزیمیدین Nizimuddinia zanardinii استفاده شد. در این تحقیق از دو نوع جلبک و به نسبتهای ۱%، ۲.۵% و ۵% به صورت جایگزین غذای معمول مرغداری استفاده گردید. در طی دوره ای ۱۸ روزه اثر جلبک های فوق بر میزان کلسترول خون مرغ و تخم مرغ و سایر فاکتورهایی از قبیل HDl, LDL بررسی شد. همچنین راندمان تولید تخم در اثر جلبک ها بررسی گردید . از جمله نتایج تحقیق این بوده که با استفاده از ۱% سارگاسم در غذای مرغ به اندازه ۳۴% کلسترول تخم مرغ کاهش می یابد. استفاده از سارگاسم ۲.۵% موجب افزایش ۱۱% تولید بیشتر تخم مرغ نسبت به تیمار شاهد می گردد.
کلید واژه: جلبک ،علف دریایی، سارگاسم، نیزیمیدین، کلسترول
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.