خشک کردن آب انار با روش پاششی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
خشک کردن آب انار با روش پاششی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد خشک کردن آب انار با روش پاششی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خشک کردن آب انار با روش پاششی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن خشک کردن آب انار با روش پاششی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۹
این پژوهش برای تعیین شرایط بهینه تولید پودر آب انار بوسیله خشک کن پاششی (با مقیاس نیمه صنعتی) انجام پذیرفت و اثر پارامترهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. بهترین نتیجه بوسیله مالتودکسترین با DE=6 به عنوان ماده کمکی جهت خشک کردن و نیز نسبت آبمیوه به مالتودکسترین FJ/MD=65/35 و مقدار ۰.۳% استئارات روی جهت حفظ حالت پودری آزاد به دست آمد. دمای محفظه خشک کن ۱۲۰ درجه سانتی گراد و دور اتمایزر ۱۴۰۰ دور در دقیقه و نسبت دمای ورودی به خروجی ۱۷۰/۱۰۳ و دبی خوراک ۳۶ میلیلیتر در دقیقه در حالت بهینه بود. خواص آب انار مورد استفاده و پودر حاصل نیز بررسی گردید و نتایج آنها گزارش شد.
کلید واژه: آب انار، خشک کن پاششی، پودر آبمیوه، خشک کردن
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.