مطالعه تنوع درون گروهی آناستوموز AG-2 قارچ Rhizoctonia solani Kühn جدا شده از گیاه چمن (.Lolium perenne L) با استفاده از نشانگر پکتیک زایموگرم (Pectic zymogram)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تنوع درون گروهی آناستوموز AG-2 قارچ Rhizoctonia solani Kühn جدا شده از گیاه چمن (.Lolium perenne L) با استفاده از نشانگر پکتیک زایموگرم (Pectic zymogram) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تنوع درون گروهی آناستوموز AG-2 قارچ Rhizoctonia solani Kühn جدا شده از گیاه چمن (.Lolium perenne L) با استفاده از نشانگر پکتیک زایموگرم (Pectic zymogram)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تنوع درون گروهی آناستوموز AG-2 قارچ Rhizoctonia solani Kühn جدا شده از گیاه چمن (.Lolium perenne L) با استفاده از نشانگر پکتیک زایموگرم (Pectic zymogram)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تنوع درون گروهی آناستوموز AG-2 قارچ Rhizoctonia solani Kühn جدا شده از گیاه چمن (.Lolium perenne L) با استفاده از نشانگر پکتیک زایموگرم (Pectic zymogram) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۳

گونه Rhizoctonia solani، یکی از متنوع ترین و پیچیده ترین گونه های قارچی بوده و از نظر مقایسه ریخت شناسی شبیه قارچهای ناقص بازیدیومیست است. دامنه میزبانی وسیع و فقدان صفات تشخیصی در آن، مطالعات ژنتیکی وتاکسونومیکی (آرایه شناختی) جمعیت های این قارچ را با مشکل مواجه ساخته است. در این مطالعه زایموگرم آنزیم پکتیناز بعنوان یک نشانگر مولکولی برای مطالعه تنوع ژنتیکی آناستوموز گروه ۲ (AG-2) قارچ R. solani، که عامل بیماری لکه قهوه ای چمن، مورد استفاده قرار گرفت. در این رابطه ۲۵۶ جدایه بر اساس واکنش آناستوموز ریسه و وجود هسته های متعدد در هر سلول به عنوان گروه آناستوموزی AG-2شناسایی شد. زایموگرافی این تعداد جدایه دو لوکوس، یکی برای پلی گالاکتوروناز و دیگری برای پکتین استراز مشخص نمود، که بر اساس پلی مورفیسم این دو لوکوس تعداد ۱۰ گروه زایموگرم برای ایزوله های قارچ R. solani به دست آمد. به نظر می رسداین روش نه تنها در شناسایی گروه های آناستوموزی قابل استفاده است بلکه در تعیین تنوع ژنتیکی درون گروهی نیز اطلاعات مفیدی ارایه می دهد که این اطلاعات می تواند در مطالعه اپیدمیولوژی این قارچ مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: پکتیک زایموگرم، Rhizoctonia solani, AG-2

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.