تاثیر میزان نیتروژن و زمان برش علوفه بر عملکرد علوفه و دانه جو کارون


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر میزان نیتروژن و زمان برش علوفه بر عملکرد علوفه و دانه جو کارون دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر میزان نیتروژن و زمان برش علوفه بر عملکرد علوفه و دانه جو کارون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر میزان نیتروژن و زمان برش علوفه بر عملکرد علوفه و دانه جو کارون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر میزان نیتروژن و زمان برش علوفه بر عملکرد علوفه و دانه جو کارون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بررسی اثر نیتروژن و زمان برش علوفه بر عملکرد دانه وعلوفه جو (Hordeum vulgare L.) رقم کارون، آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در چارچوب بلوک های کامل تصادفی، در مزرعه پژوهشی مجتمع عالی آموزشی وپژوهشی کشاورزی رامین وابسته به دانشگاه شهید چمران اهواز، در سال زراعی ۷۶-۱۳۷۵ اجرا گردید. تیمارهای آزمایش شامل پنج سطح نیتروژن ۴۵، ۹۰، ۱۳۵، ۱۸۰ و ۲۲۵ کیلوگرم نیتروژن در هکتار به صورت کود اوره در کرت های اصلی، و سه زمان برش علوفه شامل عدم برش علوفه، برش علوفه در ابتدای ساقه رفتن بدون قطع مریستم زایشی و برش علوفه در اواسط ساقه رفتن با قطع مریستم زایشی ساقه اصلی در کرت های فرعی بود. اختلاف معنی داری در عملکرد دانه بر اثر میزان های مختلف نیتروژن و زمان برش علوفه دیده شد. در بررسی اثر متقابل نیتروژن و زمان برش علوفه، بیشترین عملکرد دانه به میزان ۲۸۱.۶ گرم در متر مربع، با مصرف ۹۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار در زمان برش علوفه ابتدای ساقه رفتن، و کمترین عملکرد با میانگین ۱۵۸.۷ گرم در متر مربع با مصرف ۴۵ کیلوگرم نیتروژن در هکتار در زمان برش علوفه اواسط ساقه رفتن به دست آمد. تاثیر متقابل سطوح نیتروژن و برداشت علوفه از نظر شمار سنبله درواحد سطح، شمار دانه در سنبله و وزن هزار دانه معنی دار بود. در میان اجزای عملکرد، شمار سنبله و وزن دانه به ترتیب حساسیت بیشتری نسبت به سطوح نیتروژن و زمان برش علوفه نشان دادند. درصد و عملکرد پروتئین علوفه خشک با افزایش کاربرد نیتروژن افزایش معنی داری داشت، ولی با تاخیر در زمان برداشت علوفه، درصد پروتئین کاهش و عملکرد آن افزایش معنی دار یافت. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که مقادیر زیاد نیتروژن نتوانست خسارت تاخیر دربرداشت علوفه را بر تولید دانه جبران نماید. با توجه به اجزای اندازه گیری شده، می توان گفت که مصرف کود نیتروژن با کاربرد ۹۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار، و برداشت علوفه در مرحله ابتدای ساقه رفتن، نسبت به تیمارهای دیگر از برتری مناسبی در کشت دو منظوره (علوفه + دانه) برخوردار بود.

کلید واژه: نیتروژن، زمان برش، عملکرد علوفه و دانه، جو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.