فراوانی نسبی عفونت هلیکوباکترپیلوری در بیماران مبتلا به لنفوم اولیه معده در مراجعین به مراکز پاتولوژی شهر یزد


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوانی نسبی عفونت هلیکوباکترپیلوری در بیماران مبتلا به لنفوم اولیه معده در مراجعین به مراکز پاتولوژی شهر یزد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوانی نسبی عفونت هلیکوباکترپیلوری در بیماران مبتلا به لنفوم اولیه معده در مراجعین به مراکز پاتولوژی شهر یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی نسبی عفونت هلیکوباکترپیلوری در بیماران مبتلا به لنفوم اولیه معده در مراجعین به مراکز پاتولوژی شهر یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوانی نسبی عفونت هلیکوباکترپیلوری در بیماران مبتلا به لنفوم اولیه معده در مراجعین به مراکز پاتولوژی شهر یزد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: لنفوم ها گروهی از سرطان ها هستند که هفتمین علت شایع مرگ ناشی از سرطان را تشکیل می دهند ومعده یکی از شایع ترین مکان های لنفوم اولیه خارج گرهی می باشد. از سوی دیگر برخی از اطلاعات جدید نشان می دهد که لنفوم های MALT معده به درمان آنتی بیوتیکی ضد هلیکوباکترپیلوری پاسخ می دهند. لذا بر آن شدیم فراوانی نسبی عفونت هلیکوباکتر در بیماران مبتلا به لنفوم اولیه معده در مراجعین به مراکز پاتولوژی شهر یزد را بررسی نماییم و ارتباط آنرا با جنس، سن و شکایت بیمار و یافته‌ های آندوسکوپیک در افراد مورد مطالعه به دست آوریم. روش بررسی: مطالعه انجام شده به صورت Case series صورت گرفت. جمعیت مورد مطالعه را بیماران مراجعه کننده به مراکز پاتولوژی شهر یزد (بیمارستان شهید رهنمون، بیمارستان مادر، بیمارستان مجیبیان، بیمارستان شهید صدوقی) تا سال ۱۳۸۳ که در این مراکز تشخیص لنفوم اولیه معده برای آنان مطرح شده بود تشکیل می دادند و اطلاعات لازم با بررسی گزارش پاتولوژی و پرونده بیمارستانی بیماران جمع آوری شد. همچنین بلوک های نمونه بافتی از نظر وجود هلیکوباکترپیلوری مجددا بررسی شد. بعد از تکمیل پرسشنامه، یافته ها از نظر آماری با نرم افزارSPSS و آزمون های ANOVA و فیشر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: تعداد افراد مورد مطالعه ۲۸ بیمار بود. فراوانی نسبی عفونت هلیکوباکترپیلوری بیماران با لنفوم اولیه معده در مراکز پاتولوژی شهر یزد ۴۳.۵ به دست آمد. موارد عفونت هلیکوباکترپیلوری در لنفوم اولیه معده در زنان و در گروه سنی بالای ۴۴ سال بیشتر بود. همچنین عفونت هلیکوباکترپیلوری در شکایت دیس پپسی و نمای آندوسکپی زخم شایع تر از بقیه موارد بود. به علاوه گرید بالای لنفوم اولیه معده در میان گریدهای مختلف شیوع بیشتری داشت. نتیجه گیری: در این بررسی ارتباط معنی داری بین لنفوم اولیه معده و عفونت با هلیکوباکترپیلوری به دست نیامد. با توجه به نتایج به دست آمده توصیه می شود شیوع گریدهای مختلف لنفوم و ارتباط آن ها با هلیکوباکترپیلوری مجددا با تعداد نمونه بیشتر در شرایط اقلیمی متفاوت با یزد بررسی شود.

کلید واژه: هلیکوباکترپیلوری، لنفوم معده، لنفوم مالت، شهر یزد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.