بررسی اثر مکمل غذایی روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا -۳ بر تولید و ترکیبات شیر گاو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر مکمل غذایی روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا -۳ بر تولید و ترکیبات شیر گاو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر مکمل غذایی روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا -۳ بر تولید و ترکیبات شیر گاو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مکمل غذایی روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا -۳ بر تولید و ترکیبات شیر گاو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر مکمل غذایی روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا -۳ بر تولید و ترکیبات شیر گاو :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)
تعداد صفحات :۸
هدف: بهبود کیفی اسیدهای چرب شیر از طریق مکمل غذایی روغن ماهی غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ (خصوصا EPAو DHA) در جیره غذایی گاوهای شیری.طرح: کارآزمایی بالینی.حیوانات: ۱۰ راس گاو شیری (۵ راس در گروه آزمایش و ۵ راس در گروه کنترل).روش: خوراندن مقادیر مختلف روغن ماهی (به ترتیب در هفته های اول و دوم میزان ۱۰۰ میلی لیتر، در هفته سوم ۳۰۰ میلی لیتر و در هفته چهارم ۵۰۰ میلی لیتر در روز به ازای هر راس گاو) حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع زنجیر بلند امگا-۳ خصوصا دو اسید چرب ایکوزاپنتاانوییک اسید(eicosapentaenoic ,EPA) و دوکوزاهگزاانوییک اسید (docosahexaenoic acid,DHA) به همراه جیره غذایی پایه در دو گروه شامل ۱) گروه تیمار با روغن ماهی و ۲) گروه کنترل.تجزیه و تحلیل آماری: داده های خام با برنامه نرم افزاری Instat بررسی شد. برای مقایسه تغییرات میزان درصد چربی، پروتئین، ماده خشک، شیر تولیدی و اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع شیر دو گروه از گاوها در هفته های یکسان از آزمون نمونه های مستقلunpaired t test استفاده شد و p<0.05 به عنوان سطح معنی دار در نظر گرفته شد.نتایج: نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان داد که مقادیر بالای ۱۰۰میلی لیتر روغن ماهی میزان درصد چربی شیر را کاهش داد ولی تاثیری بر میزان پروتئین و ماده خشک شیر و نیز میانگین شیر تولید شده نداشتند. به علاوه اینکه موجب بهبود کیفی پروفایل اسیدهای چرب شیر گاوهای گروه تیمار با روغن ماهی در مقایسه با شیر گاوهای گروه کنترل گردید. در این ارتباط درصد اسیدهای چرب غیر اشباع شیر افزایش و درصد اسیدهای چرب اشباع شیر کاهش نشان دادند.نتیجه گیری: با توجه به نتایج بدست آمده از این تحقیق و یافته های دیگر محققین می توان بیان داشت که وجود ترکیبات روغن ماهی خصوصا اسیدهای چرب EPA و DHA در جیره غذایی گاوهای شیری جهت بهبود کیفی اسیدهای چرب شیر ضروری باشد.
کلید واژه: اسیدهای چرب امگا-۳، EPA ،DHA، روغن ماهی، شیر گاو
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.