مقاله افتراق هیستوپاتولوژیک کندروما و کندروسارکومای خوب تمایز یافته با استفاده از نشانگر BCL-2 به روش ایمونوهیستوشیمیایی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افتراق هیستوپاتولوژیک کندروما و کندروسارکومای خوب تمایز یافته با استفاده از نشانگر BCL-2 به روش ایمونوهیستوشیمیایی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افتراق هیستوپاتولوژیک کندروما و کندروسارکومای خوب تمایز یافته با استفاده از نشانگر BCL-2 به روش ایمونوهیستوشیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افتراق هیستوپاتولوژیک کندروما و کندروسارکومای خوب تمایز یافته با استفاده از نشانگر BCL-2 به روش ایمونوهیستوشیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افتراق هیستوپاتولوژیک کندروما و کندروسارکومای خوب تمایز یافته با استفاده از نشانگر BCL-2 به روش ایمونوهیستوشیمیایی :

مقاله افتراق هیستوپاتولوژیک کندروما و کندروسارکومای خوب تمایز یافته با استفاده از نشانگر BCL-2 به روش ایمونوهیستوشیمیایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از صفحه ۱۴۸ تا ۱۵۳ منتشر شده است.
نام: افتراق هیستوپاتولوژیک کندروما و کندروسارکومای خوب تمایز یافته با استفاده از نشانگر BCL-2 به روش ایمونوهیستوشیمیایی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کندروما
مقاله کندروسارکوم با تمایز خوب
مقاله Bcl-2

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: کندروما و کندروسارکوما با درجه تمایز بالا، نمای هیستوپاتولوژیک بسیار مشابهی دارند. علیرغم این شباهت، ماهیت بیولوژیک این دو تومور متفاوت است. اشتباه در تشخیص دقیق پاتولوژیک این دو ضایعه سبب می شود طرح درمان بیماران با اشکال مواجه شود و در صورت تشخیص اشتباه، ناخواسته بیماران تحت جراحی وسیع قرار گیرند. در این زمینه، نقش نشانگرهای ایمونوهیستوشیمیایی در تشخیص افتراقی تومورهای غضروفی مورد توجه می باشد. هدف از این مطالعه بررسی افتراق هیستوپاتولوژیک کندروما و کندروسارکومای با درجه تمایز بالا با استفاده از نشانگر Bcl-2 به روش ایمونوهیستوشیمیایی و بدست آوردنCut off point مناسب بود.
مواد و روشها: مطالعه حاضر به روش توصیفی – تحلیلی گذشته نگر انجام گرفت. جامعه آماری پرونده های هیستوپاتولوژیک بایگانی بخش پاتولوژی انستیتو کانسر بیمارستان امام خمینی تهران در محدوده سال های ۱۳۷۰ تا ۱۳۸۵ بود. از میان پرونده های مذکور، تمامی موارد تشخیص داده شده با عناوین کندروما و کندروسارکوما با تمایز خوب جدا شدند. ۶ عدد کندروما و ۱۱ عدد کندروسارکوم با تمایز خوب در مطالعه وارد شدند. بلوک های پارافینه این نمونه ها تحت رنگ آمیزی ایمونوهیستوشیمیایی با نشانگر
Bcl-2 قرار گرفتند. شاخص رده بندی هر تومور بدین ترتیب محاسبه گردید: تعداد سلول های تومورال رنگ شده تقسیم بر ۱۰۰۰ کندروسیت. میانگین شاخص رده بندی گروه های کندروما و کندروسارکومامحاسبه شد. آزمونT جهت آنالیز آماری مطالعه مورد استفاده قرار گرفت.
یافته ها: میانگین شاخص رده بندی در گروه کندروما
۱۷۷۲±۷۱۲ و در گروه کندروسارکوما ۳۷۱۹±۱۲۳۲ بود. اختلاف معناداری بین میانگین شاخص رده بندی دو گروه مشاهده شد (P=0.004). سطح زیر منحنی ROC برابر ۰۸۸۶ واحد به دست آمد. میزان Cut off point برابر ۳۰ با ویژگی %۱۰۰ و حساسیت %۸۱۸ به عنوان Cut off point مناسب در نظر گرفته شد.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان داد که Bcl-2نشانگر مناسبی در تشخیص افتراقی کندروم از کندروسارکوم با تمایز خوب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.