تاثیر فاکتور Pitch در کیفیت تصاوی رCT scan در تصویر برداری از قفسه سینه به کمک دستگاه CT scan معمولی و اسپیرال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر فاکتور Pitch در کیفیت تصاوی رCT scan در تصویر برداری از قفسه سینه به کمک دستگاه CT scan معمولی و اسپیرال دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر فاکتور Pitch در کیفیت تصاوی رCT scan در تصویر برداری از قفسه سینه به کمک دستگاه CT scan معمولی و اسپیرال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر فاکتور Pitch در کیفیت تصاوی رCT scan در تصویر برداری از قفسه سینه به کمک دستگاه CT scan معمولی و اسپیرال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر فاکتور Pitch در کیفیت تصاوی رCT scan در تصویر برداری از قفسه سینه به کمک دستگاه CT scan معمولی و اسپیرال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله فیزیک پزشکی ایران

تعداد صفحات :۶

مقدمه: تحقیق حاضر به منظور مقایسه CT scan اسپیرال با سی تی اسکن معمولی و بررسی تاثیر افزایش فاکتور Pitch در کیفیت تصاویر در تصویربرداری از قفسه سینه انجام گردید. روش های مورد مقایسه شامل CT scan معمولی و CT scan اسپیرال با سه فاکتورpitch 1.2 ، ۱.۵ ،۱.۷ می باشد. در هر روش ۳۰ بیمار بالغ با جثه متوسط مورد ارزیابی قرار گرفتند. مواد و روش ها: پس از انجام CT scan به منظور مقایسه کیفیت تصاویر، برای هر بیمار از سه محل آناتومیکی ریه شامل قله، ناف و قاعده ریه در دو نمای مدیاستن و ریه با پنجره ثابت و توسط دستگاه چاپگر لیزری تصویر چاپ گردید. پس از حذف اطلاعات مربوط به نحوه اسکن از روی کلیشه، تصاویر توسط رادیولوژیست ارزیابی شدند. نتایج و بحث: ابتدا در هر روش CT scan بیماران در سه گروه BMI متفاوت مورد ارزیابی قرار گرفتند و تفاوت واضحی در قابلیت مشاهده جزییات تصویر در افراد با جثه های متفاوت مشاهده نشد. سپس در روش های چهارگانه CT scanتصاویر نمای ریه در یک گروه “تمام بیماران” و تصاویر نمای مدیاستن در سه گروه “با تزریق ماده حاجب” و “بدون تزریق ماده حاجب” و “تمام بیماران” در نمای مدیاستن مورد مقایسه قرار گرفتند. در این بررسی مشخص گردید که تصاویر در CT scanاسپیرال با pitch = 1.2 و pitch = 1.5 تفاوت واضحی با تصاویر حاصل از CT scan معمولی ندارند و استفاده از pitch=1.7 تا حدی موجب کاهش کیفیت تصویر می گردد. ولی تصاویر حاصل همچنان از کیفیت قابل قبول برخوردار می باشند.

کلید واژه: سی تی اسکن، مارپیچی، فاکتورپیچ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.