اثر جیره غذایی حاوی زئولیت طبیعی (کلینوپتیولیت) بر مقدار رشد ماهی تیلاپیای قرمز (.Oreochromis sp) و کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان مدار بسته پرورش توام (Aquaponic)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر جیره غذایی حاوی زئولیت طبیعی (کلینوپتیولیت) بر مقدار رشد ماهی تیلاپیای قرمز (.Oreochromis sp) و کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان مدار بسته پرورش توام (Aquaponic) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر جیره غذایی حاوی زئولیت طبیعی (کلینوپتیولیت) بر مقدار رشد ماهی تیلاپیای قرمز (.Oreochromis sp) و کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان مدار بسته پرورش توام (Aquaponic) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر جیره غذایی حاوی زئولیت طبیعی (کلینوپتیولیت) بر مقدار رشد ماهی تیلاپیای قرمز (.Oreochromis sp) و کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان مدار بسته پرورش توام (Aquaponic)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر جیره غذایی حاوی زئولیت طبیعی (کلینوپتیولیت) بر مقدار رشد ماهی تیلاپیای قرمز (.Oreochromis sp) و کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان مدار بسته پرورش توام (Aquaponic) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران
تعداد صفحات :۱۲
در یک سازگان مدار بسته پرورش ماهی و گیاه، در جیره غذایی ماهی زئولیت اضافه شد و اثر آن بر رشد ماهی تیلاپیا و کاهو مورد بررسی قرار گرفت. سازگان پرورشی شامل، یک مخزن یا حوضچه نگهداری ماهی به شکل مکعب مستطیل با یک پمپ مکش آب با قدرت آب دهی ۳۰ لیتر در دقیقه و سه سینی پرورش گیاه بود که به فاصله ۲۰ سانتی متر بالای حوضچه پرورش ماهی نصب شده بود. وجود یا عدم وجود زئولیت طبیعی (کلینوپتیولیت) در جیره غذایی ماهی، تیمارهای آزمایش را تشکیل داد. در تیماراول یا شاهد زئولیت در جیره غذایی ماهی وجود نداشت ودر تیمار دوم یا مورد آزمایش ۳ درصد زئولیت در غذای ماهی وجود داشت ولی هر دوجیره از نظر کیفی (درصد پروتیین، چربی و فیبر و انرژی) یکسان بودند. هر تیمار شامل سه تکرار بود. مدت انجام آزمایش ۷ هفته بود. در شروع آزمایش، هر حوضچه پرورش ماهی با ۶۴۰لیتر آب پر شد و در آن ۵۰ قطعه ماهی تیلاپیا قرمز به وزن تقریبی ۶.۲۳±۰.۲ گرم ریخته شد و هر حوضچه از طریق ۲ سنگ هوا که به شبکه هواده مرکزی وصل بودند هوادهی شدند. دو هفته بعد از شروع آزمایش تعداد ۴۲ نشا کاهو به سینی های پرورش گیاه در هر واحد آزمایش وارد شد. در پایان آزمایش میانگین وزن انفرادی ماهی، محصول ماهی و مرگ و میر ماهی اختلاف معنی داری رادر بین تیمار نشان نداد (P>0.05) میانگین وزن انفرادی ماهی در تیمار شاهد و حاوی زئولیت به ترتیب ۳۲.۵۰±۲.۰۰ و ۳۲.۸۰±۲.۰۲ گرم بود. مقدار محصول کاهو در تیمار حاوی زئولیت به طور معنی داری (P<0.05) در مقایسه با شاهد بیشتر بود. مقدار محصول در تیمار حاوی زئولیت و شاهد به ترتیب ۷۶۸±۶۷ و ۲۷۵±۸۳ گرم بود. نتایج این تحقیق نشان داد که وجود زئولیت در جیره غذایی ماهی اثر چشمگیری را در افزایش رشد وتولید کاهو در یک سازگان پرورش توام کاهو و ماهی دارد ولی در خصوص اثر جیره حاوی زئولیت بر روی رشد ماهی تیلاپیا در سازگان پرورشی مورد استفاده، نیاز به انجام یک تحقیق مدون با در نظر گرفتن سطوح مختلف زئولیت در جیره غذایی ماهی است.
کلید واژه: پرورش توام ماهی و گیاه، جیره غذایی ماهی، زئولیت، کاهو، ماهی تیلاپیا
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.