ارزیابی روش احیای متیلن بلو در تعیین کیفیت باکتریایی شیر خام گاو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی روش احیای متیلن بلو در تعیین کیفیت باکتریایی شیر خام گاو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی روش احیای متیلن بلو در تعیین کیفیت باکتریایی شیر خام گاو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی روش احیای متیلن بلو در تعیین کیفیت باکتریایی شیر خام گاو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی روش احیای متیلن بلو در تعیین کیفیت باکتریایی شیر خام گاو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۸

یکی از آزمایش هایی که به منظور ارزیابی کیفیت باکتریایی شیر خام صورت می گیرد، آزمایش احیای متیلن بلو است. اساس این آزمایش احیای متیلن بلوی افزوده شده به شیر، در اثر فعالیت متابولیکی باکتری های آن و بی رنگ شدن متیلن بلو می باشد. به منظور بررسی میزان همبستگی نتایج این آزمایش و همچنین تاثیر بعضی متغیرهای دیگر شیر با تعداد باکترهای شمارش شده شیر به روش استاندارد شمارش پلیت (Standard Plate Count-SPC)، در نیمه دوم سال ۱۳۷۷ از شیرهای دریافتی کارخانه شیر پاستوریزه پاک پی شهرکرد به صورت تصادفی ۱۱۲ نمونه برداشته شد و دما، وزن مخصوص، اسیدیته، تعداد سلول های سوماتیک، مدت زمان احیای متیلن بلو (Methylene Blue Reduction Time)، (MBRT) و تعداد باکتری های شیر به روش SPC اندازه گیری شدند. ضریب همبستگی (r) بین Log10 SPC و MBRT معادل -۰.۴۱ و بین Log10 SPC و تعداد سلول های سوماتیک ۰.۲۸ بود. همبستگی بین Log10 SPC با وزن مخصوص (p=0.072)، دمای شیر در هنگام دریافت (p=0.235) و اسیدیته (p=0.745) در سطح ۵ درصد معنی دار نبود. این تحقیق نشان داد که برای ارزیابی کیفیت بهداشتی شیر خام گاو نمی توان از متغیرهای مذکور استفاده نمود. همچنین با توجه به ضعیف بودن ضریب همبستگی بین Log10 SPC و MBRT، با استفاده از روش MBRT نمی توان ارزیابی مناسبی از کیفیت باکتریایی شیر خام گاو به دست آورد. لذا توصیه می شود که به جای استفاده از روش MBRT از روش هایی که تعداد باکتریهای موجود در شیر را شمارش می کنند از جمله روش SPC، Spiral plating، Plate loop و Flow cytometry استفاده نمود.

کلید واژه: احیای متیلن بلو، ردوکتاز، کیفیت باکتریایی شیر، روش استاندارد شمارش پلیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.