بررسی مقایسه ای قابلیت هضم پروتیین پودر آرتمیا و پودر ماهی تحت شرایط in vitro و in vivo


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای قابلیت هضم پروتیین پودر آرتمیا و پودر ماهی تحت شرایط in vitro و in vivo دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای قابلیت هضم پروتیین پودر آرتمیا و پودر ماهی تحت شرایط in vitro و in vivo  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای قابلیت هضم پروتیین پودر آرتمیا و پودر ماهی تحت شرایط in vitro و in vivo،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای قابلیت هضم پروتیین پودر آرتمیا و پودر ماهی تحت شرایط in vitro و in vivo :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۲

به منظور تعیین قابلیت هضم پروتیین پودر آرتمیا در شرایط in vitro و in vivo، از سه منطقه دریاچه ارومیه، استخرهای خاکی حاشیه دریاچه ارومیه و دریاچه نمک قم توده زنده آرتمیا جمع آوری و پس از آب گیری توسط خشک کن در دمای ۵۰-۶۰ درجه سانتی گراد خشک و به صورت ورقه ورقه درآمدند. قبل از استفاده در آزمایشات توسط آسیاب چکشی آسیاب شدند. در آزمایشگاه تغذیه از هر یک از سه نوع پودر آرتمیا همراه با نمونه ای از پودر ماهی پرو آنالیز شیمیایی از نظر مواد مغذی، مطابق دستور العمل روش استاندارد صورت گرفت. در مرحله بعد قابلیت هضم پروتیین نمونه ها با استفاده از روش قابلیت هضم در آنزیم پپسین مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که بین تیمار آرتمیای دریاچه ارومیه با سایر تیمارها از نظر این صفت اختلاف معنی داری وجود دارد (p<0.05). بیشترین درصد قابلیت هضم پپسین مربوط به تیمار آرتمیای دریاچه قم ۹۲.۷۴) درصد) و کمترین درصد مربوط به تیمار آرتمیای دریاچه ارومیه ۹۰.۴۷) درصد) بود. در آزمایشی دیگر قابلیت هضم ظاهری و حقیقی پروتیین سه نوع پودر آرتمیا و همچنین پودر ماهی پرو با استفاده از روش نمونه برداری از محتویات ایلئومی پس از کشتار، بر روی ۱۰۹ قطعه جوجه نر گوشتی از سویه راس ۳۰۸ انجام شد. نتایج به دست آمده از این آزمایش با داده های حاصل از آزمایش قابلیت هضم در آنزیم پپسین مطابقت داشت. در این آزمایش نیز بین تیمار آرتمیای دریاچه ارومیه با سایر تیمارها اختلاف معنی دارای مشاهده شد (p<0.05). بیشترین درصد قابلیت هضم ظاهری و حقیقی مربوط به تیمار پودر ماهی (به ترتیب ۸۸.۰۲ و ۹۲.۱۲ درصد) و کمترین درصد مربوط به تیمار آرتمیای دریاچه ارومیه (به ترتیب ۸۲.۹۶ و ۸۶.۸۷ درصد) بود. نتایج این تحقیق نشان داد، با توجه به بالا بودن میزان پروتیین پودر آرتمیا و قابلیت هضم بالای آن، می توان این ماده خوراکی را در جیره غذایی طیور به عنوان مکمل پروتیینی مورد استفاده قرار داد.

کلید واژه: پودر آرتمیا، قابلیت هضم پروتیین، ایلئوم، آنزیم پپسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.