مقایسه خصوصیات و قابلیت لقاح اسپرم در ماهیان نر تغییر جنسیت یافته و مولدان معمولی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه خصوصیات و قابلیت لقاح اسپرم در ماهیان نر تغییر جنسیت یافته و مولدان معمولی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه خصوصیات و قابلیت لقاح اسپرم در ماهیان نر تغییر جنسیت یافته و مولدان معمولی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه خصوصیات و قابلیت لقاح اسپرم در ماهیان نر تغییر جنسیت یافته و مولدان معمولی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه خصوصیات و قابلیت لقاح اسپرم در ماهیان نر تغییر جنسیت یافته و مولدان معمولی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران
تعداد صفحات :۱۴
با توجه به اهمیت ماهیان تغییر جنسیت یافته در تولید جمعیت تمام ماده قزل آلای رنگین کمان، در این مطالعه خصوصیات اسپرم ماهیان نر تغییر جنسیت یافته )تیمار(۱ با اسپرم ماهیان نر معمولی – که به دو روش فشار ناحیه شکمی (شاهد) و جراحی و برداشت مستقیم از بافت بیضه )تیمار(۲ استخراج گردید – از نظر درصد اسپرماتوکریت، مدت زمان تحرک در آب و محلول تقویت کننده اسپرم، درصد اسپرماتوزوآی متحرک، قابلیت لقاح و تولید بچه ماهیان سالم بررسی شد. براساس نتایج بررسی، ماهیان مورد مطالعه بجز درصد اسپرماتوکریت و درصد اسپرماتوزوآی متحرک، در موارد دیگر تفاوت معناداری نداشتند. میزان اسپرماتوکریت اسپرم نرهای تغییر جنسیت یافته (%۸۴) با اسپرم نرهای معمولی تیمار ۲ (%۷۸) تفاوتی نداشت. اما هر دو از اسپرماتوکریت نرهای معمولی گروه شاهد (%۳۵.۳۳) بالاتر بودند. در اسپرم نر معمولی (خارج شده با فشار ناحیه شکمی تعداد اسپرماتوزوآهای متحرک بیشتر از اسپرم نرهای تغییر جنسیت یافته و در اسپرم نرهای تغییر جنسیت یافته نیز، این میزان از اسپرم نرهای معمولی (خارج شده با جراحی) بالاتر بود (P<0.01). همچنین شاخص گنادوسوماتیک نرهای معمولی و تغییر جنسیت یافته مورد مقایسه قرار گرفت و مشخص شد این شاخص در نرهای تغییر جنسیت یافته بالاتر است (P<0.05). نتایج استفاده از یک نوع محلول تقویت کننده بیانگر آن است که محلول تقویت کننده به طور معناداری موجب افزایش مدت زمان تحرک اسپرم در ماهیان تغییر جنسیت یافته شد (P<0.05).
کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، نر تغییر جنسیت یافته، اسپرم، محلول تقویت کننده اسپرم
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.