مقاله تاثیر طب فشاری در نقطه SP6 بر میزان مصرف مسکن زنان در حال زایمان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر طب فشاری در نقطه SP6 بر میزان مصرف مسکن زنان در حال زایمان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر طب فشاری در نقطه SP6 بر میزان مصرف مسکن زنان در حال زایمان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر طب فشاری در نقطه SP6 بر میزان مصرف مسکن زنان در حال زایمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر طب فشاری در نقطه SP6 بر میزان مصرف مسکن زنان در حال زایمان :
مقاله تاثیر طب فشاری در نقطه SP۶ بر میزان مصرف مسکن زنان در حال زایمان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهمن و اسفند ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences از صفحه ۷۴ تا ۷۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر طب فشاری در نقطه SP۶ بر میزان مصرف مسکن زنان در حال زایمان
این مقاله دارای ۵ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله طب فشاری
مقاله مصرف مسکن
مقاله پتیدین
مقاله لیبر
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: با توجه به عوارض بالقوه ضد دردها و عوامل آناستتیک در اداره درد زایمان، می توان روش های غیردارویی تسکین درد را جایگزین آن ها نمود. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر طب فشاری در نقطه Spleen Point 6 بر میزان مصرف مسکن در زنان در حال زایمان می باشد.
مواد و روش کار: این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی یک سوکور در سال ۸۷ انجام شد. ۱۳۱ زن باردار با حاملگی ترم و در حال زایمان به صورت تصادفی انتخاب و به سه گروه آزمون (فشار روی SP۶ : ۴۱ نفر) و دو گروه کنترل یک (لمس SP۶ : ۴۱ نفر) و کنترل دو (مراقبت معمول: ۴۹ نفر) تقسیم شدند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آمار توصیفی و استنباطی، با استفاده از نرم افزار ۱۶ – SPSSانجام گرفت.
یافته ها: مقایسه میانگین مصرف دارو بین سه گروه مورد مطالعه نشان داد، میزان مصرف دارو در گروه آزمون نسبت به دوگروه کنترل کاهش آماری معنی داری داشته است (p=0.006)میانگین مصرف داروی پتیدین نیز در گروه آزمون از نظر آماری کاهش معنی داری را نشان داد (p=0.02)
نتیجه گیری: یافته ها نشان می دهد که اعمال فشار روی نقطه SP6 یک روش موثر برای کاهش مصرف داروهای رایج در لیبر به ویژه داروی پتیدین می باشد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.