تاثیر ویتامین E خوراکی بر روی میزان لیپوپروتیین های سرمی بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ویتامین E خوراکی بر روی میزان لیپوپروتیین های سرمی بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ویتامین E خوراکی بر روی میزان لیپوپروتیین های سرمی بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ویتامین E خوراکی بر روی میزان لیپوپروتیین های سرمی بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ویتامین E خوراکی بر روی میزان لیپوپروتیین های سرمی بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۰

پیش زمینه و هدف: ویتامین E اثرات آنتی اکسیدان شناخته شده دارد و دوز ۱۰۰ میلی گرم ویتامین E روزانه برای بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر توصیه شده است. اثر ضد لیپیدی ویتامین E در انسان مورد بحث می باشد. لذا این مطالعه جهت بررسی تاثیر ویتامین E روی میزان لیپوپروتیین های سرمی انجام شده است.مواد و روش ها: در این مطالعه کارآزمایی بالینی دوسوکور با کنترل پلاسبو، ۱۰۸ بیمار با بیماری عروق کرونر شناخته شده (میانگین سنی ۵۷±۷.۲ سال) با میزان لیپوپروتیین با دانسیته کم بین ۱۰۰-۱۳۰ میلی گرم در دسی لیتر انتخاب شدند. افراد مورد مطالعه به طور تصادفی در گروه شاهد (۵۰ نفر) و مورد (۵۸ نفر) تقسیم شدند گروه مورد علاوه بر برنامه درمان غیر دارویی روزانه یک قرص ۱۰۰ میلی گرمی ویتامین E و گروه شاهد علاوه بر برنامه درمان غیر دارویی روزانه یک قرص پلاسبو برای مدت ۴ هفته دریافت کردند. بعد از پایان دوره دو بار میزان HDL-C,LDL-C کلسترول تام و تری گلیسرید بیماران بعد از ۱۰ ساعت ناشتا بودن اندازه گیری شد. میانگین مقادیر دو بار محاسبه و یافته ها مورد آنالیز آماری قرار و P<0.05 سطح معنی دار در نظر گرفته شد.یافته ها: تفاوت قابل ملاحظه ای بین تغییرات کلسترول تام، تری گلیسیرید و HDL-C بین گروه مورد و شاهد بعد از پایان مداخله با استفاده از آزمون تفاوت زوج ها وجود نداشت (P<0.05). کاهش میانگین میزان LDL-C در مردان گروه مورد %۱۱.۲ و در گروه %۲.۸ بود که این اختلاف از نظر آماری معنی دار بود (P<0.05). ولی کاهش میانگین میزان LDL-C در بین زنان مورد و شاهد (%۴.۸ در مقابل ۲.۴%) اختلاف معنی داری نداشت.بحث و نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان می دهد که دوز ۱۰۰ میلی گرم ویتامین E روزانه تاثیری در کاهش میزان کلسترول تام HDL-C و تری گلیسرید ندارد، اما این مقدار ویتامین باعث کاهش LDL-C در مردان مشاهده شده است که شاید به علت تاثیر ویتامین E روی هورمون های مردانه باشد که احتیاج به بررسی بیشتری در این زمینه دارد.

کلید واژه: ویتامین E، بیماری عروق کرونر، لیپوپروتیین های سرم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.