اثر تزریق فلوکستین در ناحیه CA1 هیپوکامپ بر حافظه و یادگیری فضایی موش های صحرایی نر بالغ در Morris water Maze


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تزریق فلوکستین در ناحیه CA1 هیپوکامپ بر حافظه و یادگیری فضایی موش های صحرایی نر بالغ در Morris water Maze دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تزریق فلوکستین در ناحیه CA1 هیپوکامپ بر حافظه و یادگیری فضایی موش های صحرایی نر بالغ در Morris water Maze  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تزریق فلوکستین در ناحیه CA1 هیپوکامپ بر حافظه و یادگیری فضایی موش های صحرایی نر بالغ در Morris water Maze،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تزریق فلوکستین در ناحیه CA1 هیپوکامپ بر حافظه و یادگیری فضایی موش های صحرایی نر بالغ در Morris water Maze :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و فارماکولوژی

تعداد صفحات :۱۳

فلوکستین یک متوقف کننده برداشت مجدد سروتونین با خواص ضد افسردگی است. از آنجا که متوقف کننده های برداشت مجدد سروتونین دارای اثرات قابل توجهی بر روندهای مربوط به یادگیری و حافظه می باشند، در این مطالعه به بررسی اثرات فلوکستین بر یادگیری فضایی موش های صحرایی در Morris Water Maze (MWM) پرداختیم. برای این منظور در هر دو طرف ناحیه CA1 هیپوکامپ موش های صحرایی کانول هایی را قرار داده و هر روز ۲۵ دقیقه قبل از آموزش، فلوکستین را با دوزهای ۶، ۱۲، ۱۸ یا ۲۴ میکروگرم داخل CA1 هیپوکامپ و یا حامل آن (آب مقطر) به میزان ۰.۵ میکرولیتر به صورت دو طرفه به داخل کانول ها تزریق می شد. در یادگیری فضایی در MWM ) 3 روز (موش های صحرایی باید سکوی نامریی را پیدا کنند بدون آنکه در این ۳ روز جای آن تغییر کند. در روز چهارم برای بررسی سیستم های بینایی- حرکتی و تایید صحت آنها، سکو را بالای سطح آب به طور آشکار قرار دادیم. نتایج به دست آمده نشان دادند که فلوکستین تزریق شده به داخل ناحیه CA1 هیپوکامپ، افزایش وابسته به دوزی در زمان لازم برای یافتن سکو، مسافت طی شده و زاویه قرارگیری حیوان نسبت به سکو در گروه های دریافت کننده فلوکستین در مقایسه با گروه کنترل در دوز ۱۲ میکروگرم در نیم میکرولیتر را نشان می دهد اما هیچ اثری بر سیستم بینایی- حرکتی ندارد. به نظر می رسد که داروی فلوکستین به صورت وابسته به دوز در یادگیری فضایی در MWM اشکال ایجاد می کند.

کلید واژه: فلوکستین، هیپوکامپ، حافظه فضایی، موش صحرایی، Morris Water Maze

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.