بررسی آلودگی ماهی حلوا سفید Stromateus cinereys و هامور چرب خلیج فارس Epinephelus coioides با انگل های کرمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی ماهی حلوا سفید Stromateus cinereys و هامور چرب خلیج فارس Epinephelus coioides با انگل های کرمی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی ماهی حلوا سفید Stromateus cinereys و هامور چرب خلیج فارس Epinephelus coioides با انگل های کرمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی ماهی حلوا سفید Stromateus cinereys و هامور چرب خلیج فارس Epinephelus coioides با انگل های کرمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی ماهی حلوا سفید Stromateus cinereys و هامور چرب خلیج فارس Epinephelus coioides با انگل های کرمی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

ماهی هامور معمولی و حلوا سفید از ماهیان تجارتی مهم خلیج فارس محسوب می شوند. علیرغم اهمیت این ماهیان در مورد انگلهای آنها مطالعات نسبتا کمی صورت گرفته است. به طور کلی هدف از این تحقیق، مشخص کردن میزان و شدت آلودگی ماهی هامور معمولی و حلوا سفید به انگل های کرمی بوده است. برای اینکار تعداد ۸۰ قطعه ماهی هامور معمولی و ۸۰ قطعه ماهی حلوا سفید تازه در چند مرحله از مهر ماه ۷۹ تا اردیبهشت ماه ۸۰ از بازارهای اهواز خریداری شده و به آزمایشگه منتقل شدند. سپس اندامهای مختلف هر ماهی به روشهای متداول مورد بررسی قرار گرفتند. طبق بررسی هایی که بر روی ۸۰ عدد ماهی هامور صورت گرفت، انواع مختلف انگل های کرمی شامل ترماتود، نماتود، سستود و آکانتوسفال از اندام های مختلف این ماهی جدا گردید. بیشترین موارد و درصد آلودگی مربوط به سستودها بود که ۲۷ درصد موارد را شامل می شد. از ۸۰ ماهی هامون ۳۴ مورد به انواع انگل ها آلوده بودند که میزان آلودگی به سستودها در این بین بیش از سایر انگل های کرمی بوده است. حداکثر تعداد انگل جدا شده مربوط به نماتودها بود که ۴۴ مورد از حفره بطنی ۱ ماهی جدا شده است در حالیکه حداکثر تعداد سستود جدا شده از حفره بطنی ۱۴ مورد بوده است. در بررسی هایی که بر روی انگلهای جدا شده از این ماهی صورت گرفت انگلهای Anisakis sp. Tetrarhynchus sp., Serrasentis sp. و نوزاد Callitetrarhyrarhynchus sp شناسایی شدند. در بررسی هایی که بر روی ۸۰ عدد ماهی حلوا سفید صورت گرفت در روده ۴ ماهی (%۵ موارد) آلودگی به ترماتود Azygia sp. مشاهده گردید ولی هیچگونه آلودگی به سستودها و نماتودها مشاهده نشد.

کلید واژه: هامور، حلوا سفید، انگلهای کرمی، نماتود، سستود، ترماتود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.