تولید و بررسی خصوصیات آنتی بادی منوکلونال موشی علیه اپی توپ فضایی هورمون گونادوتروپین جفتی انسان (hCG)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید و بررسی خصوصیات آنتی بادی منوکلونال موشی علیه اپی توپ فضایی هورمون گونادوتروپین جفتی انسان (hCG) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید و بررسی خصوصیات آنتی بادی منوکلونال موشی علیه اپی توپ فضایی هورمون گونادوتروپین جفتی انسان (hCG)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید و بررسی خصوصیات آنتی بادی منوکلونال موشی علیه اپی توپ فضایی هورمون گونادوتروپین جفتی انسان (hCG)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید و بررسی خصوصیات آنتی بادی منوکلونال موشی علیه اپی توپ فضایی هورمون گونادوتروپین جفتی انسان (hCG) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : باروری و ناباروری (JOURNAL OF REPRODUCTION AND INFERTILITY)

تعداد صفحات :۱۴

هورمون hCG متعلق به خانواده هورمونهای گلیکوپروتیینی است. سایر اعضا این خانواده شامل هورمون محرک فولیکی (FSH)، هورمون لوتئینیزه کننده (LH) و هورمون محرک تیرویید (TSH) می باشد. هر یک از این هورمون ها از دو زیر واحد آلفا و بتا ساخته شده اند که به کمک اتصالات غیر کووالان به هم متصل هستند. ساختمان زیر واحد آلفا در تمام هورمون های این خانواده یکسان، ولی زیر واحد بتای آنها متفاوت است. بدلیل شباهت زیاد ساختمانی میان اعضا این خانواده تشخیص و سنجش کمی این هورمون ها مستلزم تولید آنتی بادی منوکلونال علیه اپی توپ های غیر مشترک در زیر واحد بتا یا شکل فضایی اختصاصی هر هورمون می باشد. در این مطالعه یک آنتی بادی منوکلونال موشی علیه شکل دایمر هورمون hCG با استفاده از تکنولوژی هیبریدوما تولید و ویژگی این آنتی بادی به روش الایزا و ایمونوبلاتینگ و با استفاده از هورمون های متعددی مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی از هورمون hCGنوترکیب و شکل طبیعی خالص شده از ادرار خانم های باردار، زیر واحد آلفا و بتای نوترکیب هورمونhCG ، قطعه پپتیدی انتهای کربوکسیلی زیر واحد بتای hCG شامل اسیدهای آمینه ۱۴۵-۱۰۹ (hCG-CTP)، هورمون خالص hLH و FSH و هورمون نوترکیب TSH و بالاخره پروتیین های ادراری (UP) استفاده شد. نتایج نشان می دهد که آنتی بادی منوکلونال بدست آمده تنها با شکل دایمر hCG نوترکیب و hCG بدست آمده از منبع ادرار خانم های باردار واکنش نشان می دهد و با زیر واحدهای آلفا و بتای هورمون به تنهایی و نیز با فرم احیا شده hCG و همچنین هورمون نوترکیب TSH و هورمون FSH هیچگونه واکنش متقاطعی ندارد ولی با هورمون hLH واکنش می دهد.با بکارگیری غلظت های مختلف hCG-CTP مشخص شد که این پپتید نمی تواند اتصال hCG با آنتی بادی را مهار نماید. این نتیجه نشان میدهد که قطعه انتهای کربوکسیلی زیر واحد بتای hCG که حاوی اپی توپ های خطی این زیر واحد است دخالتی در تشکیل اپی توپ مورد شناسایی این آنتی بادی منوکلونال ندارد. در مجموع نتایج فوق نشان می دهد که این آنتی بادی برای اتصال نیاز به شکل دایمر هورمون دارد و یک اپی توپ فضایی (conformational) وابسته به زیر واحد بتای هورمون hCG را شناسایی می کند.

کلید واژه: هورمون های گلیکوپروتیینی، هورمون گونادوتروپین جفتی انسان (hCG)، آنتی بادی منوکلونال، تعیین نقشه جایگاه های آنتی ژنی (EPitope Mapping)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.