مقاله رابطه بین سبک های دلبستگی با نوع هویت در زندانیان ۱۵-۳۰ ساله


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رابطه بین سبک های دلبستگی با نوع هویت در زندانیان ۱۵-۳۰ ساله دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه بین سبک های دلبستگی با نوع هویت در زندانیان ۱۵-۳۰ ساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه بین سبک های دلبستگی با نوع هویت در زندانیان ۱۵-۳۰ ساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه بین سبک های دلبستگی با نوع هویت در زندانیان ۱۵-۳۰ ساله :

مقاله رابطه بین سبک های دلبستگی با نوع هویت در زندانیان ۱۵-۳۰ ساله که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در روان شناسی کاربردی از صفحه ۸۵ تا ۹۹ منتشر شده است.
نام: رابطه بین سبک های دلبستگی با نوع هویت در زندانیان ۱۵-۳۰ ساله
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سبک های دلبستگی
مقاله زندانیان
مقاله هویت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: این پژوهش تعیین رابطه بین سبک های دلبستگی با پایگاه های هویت در زندانیان بود.
روش: پژوهش از نوع همبستگی است. ۵۰ زندانی زن و ۵۰ زندانی مرد ۱۵-۳۰ ساله با نمونه گیری مقطعی و در دسترس در زندان و کانون اصلاح و تربیت شهر قزوین انتخاب شدند. ابزارهای پژوهش پرسشنامه سنخ های هویت بنیون و آدامز ۱۹۸۹ و مقیاس دلبستگی بزرگسالان ۱۹۸۷ بود.
یافته ها: نشان داد رابطه بین سبک های دلبستگی و نوع هویت معنادار است. زندانیان دارای سبک دلبستگی ایمن به ترتیب دارای پایگاه های هویت موفق و در حال تعلیق بودند، در صورتی که زندانیان با سبک دلبستگی ناایمن (اجتنابی و مضطرب – دوسو گرا) بیشتر دارای پایگاه های هویت آشفته و زودرس بودند. در عین حال زندانیان زن بیشترین میزان دلبستگی را به مادر و زندانیان مرد بیشترین میزان دلبستگی را به همسالان داشتند. در بین زندانیان دارای سبک دلبستگی به مادر بیشترین درصد در پایگاه هویت زودرس، در بین زندانیان دارای سبک دلبستگی به پدر بیشترین درصد در پایگاه هویت آشفته و در بین زندانیان دارای سبک دلبستگی به همسالان بیشترین درصد در پایگاه هویت آشفته مشاهده گردید.
نتیجه گیری: تفاوت های جنسی، پیوندهای عاطفی و بازخوردهای مادر، پدر و همسالان در سبک های دلبستگی و پایگاه هویت نقش مهمی ایفا می کند. بنابراین لازم است برای پیشگیری از بزهکاری آموزش های لازم قبل از ازدواج درباره شیوه های فرزندی و رابطه آن با سبک های دلبستگی، پایگاه هویت و رفتارهای سازگارانه و بزهکارانه ارایه شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.