تاثیر گلوکز خوراکی بر شدت درد نوزادان به هنگام واکسیناسیون


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر گلوکز خوراکی بر شدت درد نوزادان به هنگام واکسیناسیون دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر گلوکز خوراکی بر شدت درد نوزادان به هنگام واکسیناسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر گلوکز خوراکی بر شدت درد نوزادان به هنگام واکسیناسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر گلوکز خوراکی بر شدت درد نوزادان به هنگام واکسیناسیون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۶

زمینه و هدف: متاسفانه در گذشته اهمیت مساله درد نوزادان کمتر مورد توجه قرار گرفته ولی اکنون به دلیل مشخص‌شدن عوارض متعددی که به دنبال روشهای درمانی دردناک به وجود می‌آید، اهمیت آن مشخص و مورد توجه جدی محققان قرار گرفته است. از طرف دیگر مداخلات دردناک پزشکی و پرستاری در بخشهای نوزادان بسیار بالاست و توصیه درمانهای غیر دارویی در جهت کاهش درد و کنترل آن هنگام مداخلات دردناک بسیار ارزشمند خواهد بود. مطالعه حاضر با هدف تعیین تاثیر گلوکز خوراکی بر شدت درد نوزادان به هنگام واکسیناسیون انجام شد.روش بررسی: در این مطالعه مداخله‌ای، ۹۳ نوزاد به طور تصادفی به سه گروه مساوی شامل دو گروه تجربی (گروه های ۱ و ۲) و یک گروه شاهد (گروه ۳) تقسیم و مورد تحقیق قرار گرفتند. مطالعه به صورت دو سوکور انجام شد. به نوزادان گروه یک تجربی مقدار ۲ میلی‌لیتر گلوکز خوراکی ۲۵% و به گروه دو تجربی، ۲ میلی‌لیتر آب مقطر استریل خورانده شد و پس از ۲ دقیقه واکسن هپاتیتB تزریق شد. جهت تعیین شدت درد از مقیاس Neonatal Infant Pain Scale (NIPS) استفاده شد. در مورد گروه سوم (شاهد) هیچ مداخله درمانی انجام نشد. داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS و آزمونهای آماری Chi-Square، آنالیز واریانس یک‌ طرفه (ANOVA) و کمترین تفاوت معنی‌دار (LSD) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته‌ها: نمره درد به طور مشخصی در نوزادانی که گلوکز خوراکی ۲۵% دریافت کرده بودند، نسبت به دو گروه دیگر کمتربود. میانگین نمره درد در گروههای اول، دوم و سوم به ترتیب ۹۰/۲، ۲۹/۵ و ۴۵/۵ محاسبه گردید. مقایسه شدت درد در سه گروه نشان داد که اختلاف معنی‌داری بین گروه یک و دو گروه دیگر وجود دارد (P=0.001) ولی بین گروه دوم و سوم اختلاف معنی‌دار نبود.نتیجه ‌گیری: تجویز ۲ میلی‌لیتر محلول گلوکز خوراکی ۲۵% هنگام انجام تزریقات نوزادان می‌تواند اثر ضد درد قابل توجهی داشته باشد؛ بنابراین با توجه به بی‌خطر، ارزان و در دسترس بودن این محلول می‌توان از آن به عنوان یک ضد درد به هنگام انجام شیوه‌های دردناک در نوزادان استفاده کرد.

کلید واژه: نوزاد، درد، گلوکز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.