تعیین فراوانی و شدت اختلالات روحی و روانی در بیماران دچار درد قفسه سینه با منشای غیرقلبی در مراجعین به کلینیک قلب و عروق (۱۳۸۴-۱۳۸۲)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین فراوانی و شدت اختلالات روحی و روانی در بیماران دچار درد قفسه سینه با منشای غیرقلبی در مراجعین به کلینیک قلب و عروق (۱۳۸۴-۱۳۸۲) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین فراوانی و شدت اختلالات روحی و روانی در بیماران دچار درد قفسه سینه با منشای غیرقلبی در مراجعین به کلینیک قلب و عروق (۱۳۸۴-۱۳۸۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین فراوانی و شدت اختلالات روحی و روانی در بیماران دچار درد قفسه سینه با منشای غیرقلبی در مراجعین به کلینیک قلب و عروق (۱۳۸۴-۱۳۸۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین فراوانی و شدت اختلالات روحی و روانی در بیماران دچار درد قفسه سینه با منشای غیرقلبی در مراجعین به کلینیک قلب و عروق (۱۳۸۴-۱۳۸۲) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: درد قفسه سینه یکی از شایع ترین علل مراجعه افراد به کلینیک های قلب و عروق می باشد. منشا درد قفسه سینه می تواند قلبی یا غیرقلبی باشد. علت دردهای قفسه سینه با منشا غیرقلبی می تواند جسمی (اختلالات ریوی، گوارشی، دردهای آرتروزی گردن و …) یا روحی و روانی باشد. نظر به این‌که علل روانی خود می توانند عامل ایجاد و تشدید بیماری های عروقی باشند و کم تر مورد توجه قرار می گیرند، حایز اهمیت می باشند. هدف این پژوهش تعیین میزان شیوع و شدت اختلالات روحی و روانی (افسردگی، اضطراب، وسواس، شکایت جسمانی و ترس مرضی، خشونت، اختلالات پارانوئیدی و روان پریشی) با تظاهرات درد قفسه سینه می باشد.مواد و روش ها: مطالعه حاضر یک مطالعه توصیفی مقطعی است. نمونه مورد مطالعه، ۴۰۰ بیمار می باشند که از بیماران مراجعه کننده به مرکز تست ورزش بیمارستان فاطمیه سمنان بین سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ انتخاب شده اند. این افراد بیماری قلبی – عروقی نداشته و کلیه آزمایشات و تست ورزش آن ها نیز منفی بود و دچار بیماری های جسمی مرتبط با ایجاد درد قفسه سینه نیز نبودند. اطلاعات مورد نیاز توسط پرسش نامه، جمع آوری گردید.یافته ها: ۵۳% از بیماران، مرد و ۴۷% آنان زن بودند. بیش ترین شیوع اختلال روانی در بیماران مورد مطالعه افسردگی (۶۶.۰۲%) و کم‌ترین آن روان‌پریشی (۱۶%) بود. شدت افسردگی در ۷۲.۹% از افرادی که دچار افسردگی بودند، خفیف و ۱/۲۶% متوسط و ۱/۱% شدید می باشد. این میزان در مورد اضطراب به ترتیب ۸۳.۸، ۱۶.۲ و صفر درصد و در مورد وسواس به ترتیب ۸/۷۸، ۳/۱۸ و ۹/۲ درصد می باشد.نتیجه گیری: در این مطالعه افسردگی و اضطراب با درجات خفیف به ترتیب شایع ترین اختلالات روانی در بیماران مورد بررسی بودند؛ که با اغلب مطالعات هم خوانی دارد. ولی با برخی از مطالعات که اضطراب را شایع‌ترین علل می دانند مغایرت دارد، که به نظر می رسد این اختلاف بیش تر جنبه فرهنگی داشته باشد. بیش ترین شیوع اختلالات روانی در مردان با میانگین سنی ۴۷.۱۸ و زنان با میانگین سنی ۴۷.۸ می باشد. پیشنهاد می گردد، بیماران با درد قفسه سینه با منشا غیر قلبی توسط روان پزشکان نیز مورد بررسی قرار گیرند.

کلید واژه: درد قفسه سینه، افسردگی، اضطراب، اختلالات روانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.