مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی تام سرم و بزاق در بیماران مبتلا به دیابت نوع I


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی تام سرم و بزاق در بیماران مبتلا به دیابت نوع I دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی تام سرم و بزاق در بیماران مبتلا به دیابت نوع I  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی تام سرم و بزاق در بیماران مبتلا به دیابت نوع I،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی تام سرم و بزاق در بیماران مبتلا به دیابت نوع I :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: دیابت یکی از مهم ترین بیماری های شایع مزمن است که آمار جهانی آن از جمله در ایران رو به افزایش است. این بیماری چهارمین عامل مرگ و میر در اغلب کشورهای توسعه‌ یافته است. از طرف دیگر تضعیف سیستم دفاع آنتی اکسیدانی می تواند منجر به بیماری های مختلف از جمله دیابت شود؛ که در این پژوهش ظرفیت آنتی اکسیدانی سرم و بزاق در بیماران دیابتی نوع I در مقایسه با گروه کنترل، جهت ارزش تشخیصی مورد ارزیابی قرار گرفت.مواد و روش ها: این مطالعه یک مطالعه مقطعی ـ تحلیلی است که افراد تحت مطالعه۴۲ نفر از بیماران دیابتیک نوع I مراجعه کننده به مرکز دیابت اراک به عنوان گروه مورد، با ۴۲ نفر گروه شاهد که از لحاظ سن و جنس و سایر معیارهای ورود با افراد مورد همتا بودند مقایسه شدند. ظرفیت آنتی اکسیدانی در سرم و بزاق این افراد با استفاده از روش FRAP (Ferric reducing ability of plasma) اندازه گیری شد.یافته ها: میانگین و انحراف معیار(Mean±SD) ظرفیت تام آنتی اکسیدانی سرم و بزاق در افراد مورد به ترتیب ۰.۰۸۸±۲.۵۱، ۰.۰۷۲±۱.۷۳ و در افراد شاهد به ترتیب ۰.۱۰۷±۲.۹، ۰.۰۹۰±۱.۹۷ بود.نتیجه گیری: کاهش ظرفیت آنتی اکسیدانی تام سرم گروه مورد از لحاظ آماری معنی دار بود، ولی کاهش ظرفیت آنتی اکسیدانی تام بزاق معنی دار نبود. به عبارت دیگر در این افراد تولید رادیکال های آزاد که احتمالا می تواند زمینه ساز بیماری باشد افزایش یافته و بنابراین سیستم دفاع آنتی اکسیدانی تضعیف شده است، که برای کاهش آسیب ناشی از رادیکال های آزاد توصیه می شود این افراد آنتی اکسیدان های طبیعی بیش تری مصرف نمایند.

کلید واژه: رادیکال های آزاد، آنتی اکسیدان، دیابت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.