مقاله بررسی دستاوردهای نظام های پرداخت و تسویه الکترونیک در ایران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی دستاوردهای نظام های پرداخت و تسویه الکترونیک در ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دستاوردهای نظام های پرداخت و تسویه الکترونیک در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دستاوردهای نظام های پرداخت و تسویه الکترونیک در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دستاوردهای نظام های پرداخت و تسویه الکترونیک در ایران :

مقاله بررسی دستاوردهای نظام های پرداخت و تسویه الکترونیک در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در تازه های اقتصاد از صفحه ۵۲ تا ۶۱ منتشر شده است.
نام: بررسی دستاوردهای نظام های پرداخت و تسویه الکترونیک در ایران
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نظام های پرداخت از اجزای اصلی نظام مالی هر کشور هستند که نقش موثری در انتقال سریع، کارآمد و ایمن وجوه، در میان بازارها و فعالان مختلف نظام مالی و نیز، ارتقای کارآیی نظام مالی کشور ایفا می نمایند. همچنین، توسعه نظام های پرداخت با تسهیل مبادلات اقتصادی و ایجاد بستر مناسبی برای اجرای سیاست های پولی می تواند به توسعه مالی و اقتصادی کشور کمک کند.
نظام های پرداخت و تسویه الکترونیک وجوه در کشور طی سال های اخیر با معرفی طرح نظام جامع پرداخت کشور، پیشرفت های چشمگیری را تجربه نموده است، همچنین این پیشرفت ها مشخص تر از سال ۱۳۸۰ می باشد. طرح نظام جامع پرداخت پروژه ای ملی است که بستر اصلی و اساسی نقل و انتقال الکترونیکی وجوه را فراهم می سازد، این طرح از سال ۱۳۸۰ گردآوری شد، به علاوه معرفی و مراحل مختلف آن با سرعت مناسبی در حال انجام است. از جمله تحولات مثبت در این زمینه می توان به راه اندازی شبکه تبادلات الکترونیک بین بانکی (شتاب) در سال ۱۳۸۱، سامانه حواله الکترونیک بین بانکی (سحاب) در سال ۱۳۸۵ و سامانه تسویه ناخالص آنی (ساتنا) در این سال اشاره نمود. علاوه بر این، اقدامات و برنامه های دیگری نیز در زمینه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت در دست پیگیری است که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:
راه اندازی کامل سامانه پایاپای الکترونیکی (پایا)؛ راه اندازی سامانه تسویه اوراق بهادار الکترونیکی (تابا)؛ یکپارچه سازی حساب ها و ایجاد شناسه حساب بانکی ایران (شبا)؛ ترویج بیشتر کارت های اعتباری و پرداخت الکترونیکی در پایانه های فروش و نیز پیاده سازی و استقرار کامل سیستم بانکداری متمرکز توسط بانک ها.
در گزارش حاضر با تشریح وضعیت عملکرد نظام های پرداخت و تسویه الکترونیک فعال در نظام بانکی کشور و معرفی تحولات پیش رو، سعی می شود از وضعیت موجود در این حوزه تصویر کاملی ارایه گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.