بررسی امکان ایجاد شرایط بهینه رشد لاکتوباسیل پلانتازوم برای تولید بیشتر باکتریوسین آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی امکان ایجاد شرایط بهینه رشد لاکتوباسیل پلانتازوم برای تولید بیشتر باکتریوسین آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی امکان ایجاد شرایط بهینه رشد لاکتوباسیل پلانتازوم برای تولید بیشتر باکتریوسین آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان ایجاد شرایط بهینه رشد لاکتوباسیل پلانتازوم برای تولید بیشتر باکتریوسین آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی امکان ایجاد شرایط بهینه رشد لاکتوباسیل پلانتازوم برای تولید بیشتر باکتریوسین آن :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض
تعداد صفحات :۱۰
سابقه و هدف: باکتریهای لاکتیک آغازگر تولید تولید زیادی از غذاهای تخمیری انسان و حیوان هستند. این باکتری ها در بهبود بافت طعم فرآورده های غذایی دخالت کرده و نقش عمده ای را نیز در جلوگیری از رشد ارگانیزم های فاسد کننده غذا به عهده دارند. باکتریوسین، یکی از مهمترین مواد بازدارنده طبیعی است که توسط لاکتوباسیل پلانتاروم تولید می شود. هدف از این بررسی، تعیین بهترین شرایط رشد لاکتوباسیل پلانتاروم برای تولید بیشتر باکتریوسین آن بوده است.مواد و روش ها: تحقیق به روش exploratory انجام شد. مقداری سوسیس و کالباس به طور تصادفی از کارخانه های مختلف خریداری شد. یک گرم از آن را در سرم فیزیولوژی ساییده و پس از رقت در محیط MRS کشت داده شد. باکتریها با تست های کاتالاز، اکسیداز و تست تخمیر قندها شناسایی شدند. رشد این باکتریها در حرارتها، pHها و محیط کشت های مختلف بررسی شد. بیشترین اثر بازدارندگی مایع سطحی کشت این باکتریها بر روی تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در حرارتها، pHها و محیط های مختلف به روش بلانک دیسک و نقطه گذاری نیز تعیین گردید.یافته ها: از ۱۵ نمونه سوسیس و کالباس، در ۴ مورد لاکتوباسیل پلانتاروم جدا شد. حرارت مناسب رشد آنها ۲۵ درجه سانتیگراد در pHها حدود ۴.۸ تا ۶.۴ در محیط کشت پایه (MRS) همراه با گلوکز ۲% بود. خاصیت ضد میکروبی آنها در حرارت ۱۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه پایدار بود و به وسیله آلفا آمیلاز و لیزوزیم تغییر نکرد. این باکتریها در حرارت ۲۵ درجه سانتیگراد، بیشترین اثر بازدارندگی را در برابر استافیلوکوک (۲۰ میلی متر) و لبستریا (۱۴%، میلی متر) داشتند. بهترین شرایط برای تولید هاله عدم رشد، محیط کشت پایه (MRS) همراه با گلوکز ۲% در حرارت ۲۵ درجه سانتیگراد و pH حدود ۴.۸ تا ۶.۴ بود. اثر بازدارندگی باکتریوسین (پلانتاریسین) این باکتریها، پس از حرارت دادن مایع سطحی به مدت ۱۰ دقیقه پایدار بود و حتی اثر آن کمی بیش از حالت قبل از حرارت بود.نتیجه گیری و توصیه ها: پایداری خاصیت ضد میکروبی آنها در برابر حرارت بسیار سودمند است. زیرا در بسیاری از مراحل تهیه غذا به حرارت نیاز می باشد. از کشت های آغازگر مناسب برای تولید مواد ضدمیکروبی قوی در غذاهای تخمیری توصیه می شود. با ایجاد تغییرات ژنتیکی می توان لاکتوباسیل هایی به دست آورد که باکتریوسین بیشتری تولید کنند.
کلید واژه: لاکتوباسیل پلانتاروم، باکتریوسین، باکتریهای لاکتیک
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.