تاثیر مراحل مختلف فنولوژیک و عوامل اکولوژیک بر روی کیفیت علوفه ای چند گونه مرتعی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مراحل مختلف فنولوژیک و عوامل اکولوژیک بر روی کیفیت علوفه ای چند گونه مرتعی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مراحل مختلف فنولوژیک و عوامل اکولوژیک بر روی کیفیت علوفه ای چند گونه مرتعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مراحل مختلف فنولوژیک و عوامل اکولوژیک بر روی کیفیت علوفه ای چند گونه مرتعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مراحل مختلف فنولوژیک و عوامل اکولوژیک بر روی کیفیت علوفه ای چند گونه مرتعی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۷

در این پژوهش به منظور بررسی تاثیر شرایط مختلف اقلیم و خاک و مراحل مختلف فنولوژیکی بر کیفیت علوفه، نمونه برداری از ۵ گونه گیاهی Agropyron trichophorum, Hordeum bulbosum Agropyron tauri, Festuca ovina, Bromus tomentellus در ۱۸ رویشگاه شامل ۸ اقلیم مختلف فنولوژیکی صورت گرفت. همچنین برای بررسی تاثیر شرایط خاک بر کیفیت علوفه عمل نمونه برداری از خاک در هر یک از تیپهای گیاهی انجام گرفت. سپس تجزیه شیمیایی برای اندازه گیری درصد نیتروژن ADF و NDF نمونه های گیاهی و اندازه گیری میزان نیتروژن، فسفر، پتاسیم، و ماده آلی نمونه های خاک انجام گردید. به منظور تجزیه و تحلیل آماری داده ها از روش تجزیه واریانس و آنالیز خوشه ای استفاده و نتایج زیر حاصل شد. کیفیت علوفه هر یک از گونه های گیاهی در مراحل مختلف فنولوژی تغییر می یابد. درصد پروتئین خام (CP) نمونه ها تحت تاثیر اقلیم، گونه- مرحله رشد، اقلیم- گونه، اقلیم- مرحله و گونه- مرحله بود. درصد دیواره سلولی (NDF) نمونه ها تحت اثر اقلیم، گونه- مرحله رشد و گونه- مرحله بود. درصد دیواره سلولی منهای همی سلولز (ADF) نمونه ها تحت اثر اقلیم، گونه، مرحله رشد و گونه مرحله قرار داشت. تجزیه واریانس داده های خاکشناسی نشان داد که تفاوت بین میزان نیتروژن، فسفر، پتاسیم و ماده آلی نمونه های خاک در گروههای همگن اقلیمی از نظر آماری معنی دار می باشد. همچنین درصد همسویی خصوصیات خاکشناسی در گروههای همگن خاک و شاخص های کیفیت علوفه با استفاده از روش آنالیز خوشه ای بیانگر تاثیر بیشتر اقلیم نسبت به عامل خاک بر روی کیفیت علوفه می باشد.

کلید واژه: ADF ، NDF ، پروتئین خام، خاک، فنولوژی، اقلیم، کیفیت علوفه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.