مقاله تاثیر تنش های غرقابی و خشکی بر نرخ فتوسنتز خالص و درصد زنده مانی سه گونه مختلف صنوبر


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تنش های غرقابی و خشکی بر نرخ فتوسنتز خالص و درصد زنده مانی سه گونه مختلف صنوبر دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تنش های غرقابی و خشکی بر نرخ فتوسنتز خالص و درصد زنده مانی سه گونه مختلف صنوبر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تنش های غرقابی و خشکی بر نرخ فتوسنتز خالص و درصد زنده مانی سه گونه مختلف صنوبر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تنش های غرقابی و خشکی بر نرخ فتوسنتز خالص و درصد زنده مانی سه گونه مختلف صنوبر :

مقاله تاثیر تنش های غرقابی و خشکی بر نرخ فتوسنتز خالص و درصد زنده مانی سه گونه مختلف صنوبر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم و فناوری چوب و جنگل (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۹۳ تا ۱۰۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر تنش های غرقابی و خشکی بر نرخ فتوسنتز خالص و درصد زنده مانی سه گونه مختلف صنوبر
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله صنوبر
مقاله تنش آبی
مقاله نرخ فتوسنتز خالص
مقاله زنده مانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
صنوبرها درختانی تند رشد و آب دوست هستند که در زمین های خیلی مرطوب یا خشک دچار ضعف و کاهش رشد می گردند. امروزه زراعت چوب این جنس در مزارع و حاشیه رودخانه ها و کانال های آبیاری نقش موثری در توسعه اقتصادی و اجتماعی مناطق روستایی دارد. هدف از این پژوهش مطالعه تاثیر تنش های خشکی و غرقابی بر سه گونه صنوبر شامل صنوبر اورآمریکانا ۴۷۶، صنوبر دلتوییدس ۶۳۵۱ و تبریزی ۶۴۱۳ و مقایسه آنها با یکدیگر است. جهت انجام این پژوهش از موفق ترین کلن های گونه های فوق در استان گلستان به لحاظ تولید چوب، قلمه گیری و در گلدان های پلاستیکی کشت گردیدند. سپس ۳۰ نهال از هر گونه برای هر تیمار (غرقابی و خشکی) به آزمایشگاه منتقل و با یک شاهد (آبیاری ۱۵۰ میلی لیتر هر دو روز یک بار) به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی تحت تنش های خشکی و غرقابی و سایر شرایط محیطی ثابت قرار داده شدند. میزان نرخ فتوسنتز خالص به وسیله دستگاه LCA-3 به طور روزانه تا از بین رفتن کامل نهال ها در اثر تنش ها اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل واریانس و مقایسه چندگانه دانکن داده ها نشان داد که تنش آبی باعث کاهش نرخ فتوسنتز خالص و درصد زنده مانی نهال های صنوبر نسبت به شاهد می شود. همچنین گونه اورآمریکانا از نظر نرخ فتوسنتز خالص و درصد زنده مانی نسبت به دو گونه دیگر در تنش های خشکی و غرقابی موفق تر بوده و مقاومت به غرقابی آن بیشتر از خشکی است. در حالی که دو گونه دیگر به تنش خشکی مقاومت بیشتری را نسبت به غرقابی از خود نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.