بررسی عادات غذایی ماهیان خاویاری نورس قره برون Acipenser persicus Borodin 1897 و چالباش A. guldenstaedti Brandt 1833 در سواحل جنوب شرقی دریای خزر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی عادات غذایی ماهیان خاویاری نورس قره برون Acipenser persicus Borodin 1897 و چالباش A. guldenstaedti Brandt 1833 در سواحل جنوب شرقی دریای خزر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی عادات غذایی ماهیان خاویاری نورس قره برون Acipenser persicus Borodin 1897 و چالباش A. guldenstaedti Brandt 1833 در سواحل جنوب شرقی دریای خزر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عادات غذایی ماهیان خاویاری نورس قره برون Acipenser persicus Borodin 1897 و چالباش A. guldenstaedti Brandt 1833 در سواحل جنوب شرقی دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی عادات غذایی ماهیان خاویاری نورس قره برون Acipenser persicus Borodin 1897 و چالباش A. guldenstaedti Brandt 1833 در سواحل جنوب شرقی دریای خزر :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی
تعداد صفحات :۱۷
تعداد ۱۹۷ نمونه ماهی خاویاری نورس قره برون و چالباش در فواصل زمانی زمستان ۱۳۷۶ تا زمستان ۱۳۷۸ از تورهای شرکت تعاونی صید پره ماهیان استخوانی در شبه جزیره میانکاله و حاشیه مصب گرگان رود جمع آوری و در فرمالین %۱۰ تثبیت شدند. در این مطالعه، بررسی محتویات دستگاه گوارش با استفاده از روش شمارشی تعیین و درصد احتمالی و درصد فراوانی نوع صید با روش های مرسوم تعیین گردید. درصد خالی بودن دستگاه گوارش، شاخص غالبیت طعمه غذایی و شاخص R شمارشی نیز با استفاده از فرمولهای مربوط محاسبه گردید. با استفاده از شاخص شانون – واینر و شاخص یکنواختی، پهنای نیچ غذایی و تنوع ارگانیسمهای صید شده بوسیله ماهی بررسی و با استفاده از نمایه هورمون همپوشانی نیچ غذایی در فصول مختلف محاسبه گردید. نتایج بدست آمده با توجه به ترکیب غذایی مشابه دو گونه نشان می دهد که در گونه جالباش نوع طعمه گاماریده و در قره برون نوع طعمه کوماسه آ صید غالب و اختصاصی است. تغییرات فصلی در ترکیب غذایی مشاهده گردید. درصد خالی بودن دستگاه گوارش در دو گونه در فصل پاییز از میزان بالاتر و در فصل زمستان از میزان کمتری نسبت به بقیه فصول برخوردار بود. در تمام فصول درصد خالی بودن دستگاه گوارش چالباش نسبت به قره برون نیز از میزان بالاتری برخوردار بود. در ضمن چالباش دارای پهنای باریکتر نیچ غذایی در تعداد طعمه های صید شده نسبت به قره برون بود. در همپوشانی نیچ غذایی، بیشترین همپوشانی در فصل زمستان و کمترین آن در فصل بهار مشاهده گردید.
کلید واژه: ماهی خاویاری نورس، عادات غذایی، دریای خزر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.