بررسی قابلیت تخمه گشایی سیست و ترکیبات بیوشیمیایی ناپلیوس آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) در زمانهای مختلف انکوباسیون


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی قابلیت تخمه گشایی سیست و ترکیبات بیوشیمیایی ناپلیوس آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) در زمانهای مختلف انکوباسیون دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی قابلیت تخمه گشایی سیست و ترکیبات بیوشیمیایی ناپلیوس آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) در زمانهای مختلف انکوباسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قابلیت تخمه گشایی سیست و ترکیبات بیوشیمیایی ناپلیوس آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) در زمانهای مختلف انکوباسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی قابلیت تخمه گشایی سیست و ترکیبات بیوشیمیایی ناپلیوس آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) در زمانهای مختلف انکوباسیون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۶

در این تحقیق، قابلیت تخمه گشایی سیست و ارزش غذایی ناپلیوس آرتمیای ارومیه در زمانهای مختلف انکوباسیون، بررسی گردید. آزمایشات به ۵ زمان برداشت ناپلیوس ۱۸، ۲۰، ۲۲، ۲۴ و ۲۶ ساعت، در سه تکرار و به صورت طرح بلوک های کاملا تصادفی انجام گرفت. کشت آرتمیا و تعیین قابلیت تخمه گشایی سیست ها در این زمان ها طبق روش استاندارد تعیین گردید. ناپلیوس های لازم جهت انجام آزمایشات تعیین ترکیبات شیمیایی بدن نیز در مخازن ۵ لیتر، کشت شدند. میزان وزن خشک، پروتئین، چربی، خاکستر، کربوهیدرات، انرژی و ترکیب اسیدهای چرب ناپلیوس ها در زمان های مختلف رشد، سنجش گردید. همچنین میزان وزن خشک انفرادی ناپلیوس ها و ترکیب بیوشیمیایی انفرادی بدن ناپلیوس در طول توسعه لاروی به دست آمد.نتایج نشان دادند که درصد تخمه گشایی و کارآیی تخمه گشایی با افزایش زمان، زیاد شده که در مورد درصد تخمه گشایی با افزایش زمان، زیاد شده که در مورد درصد تخمه گشایی این افزایش معنی دار بود (P<0.05). میزان ارزش غذایی ناپلیوس ها نیز در بیشتر موارد، برغم کاهش طی زمانهای بالاتر انکوباسیون، اختلاف معنی داری را نشان نداد (P>0.05).در نهایت با توجه به نتایج به دست آمده زمان ۲۴ و ۲۶ ساعت برای برداشت ناپلیوس های آرتیما پیشنهاد می گردد که تحت این شرایط ضمن افزایش قابلیت تخمه گشایی سیست ها و میزان ناپلیوس های برداشت شده، ارزش غذایی ناپلیوس نیز حفظ می گردد.

کلید واژه: آرتمیای ارومیه، ناپلیوس، Artemia urmiana، تخمه گشایی، ترکیبات بیوشیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.