ارتباط بین امتیاز تنوع رژیم غذایی و عوامل خطر بیماری های قلبی – عروقی در بزرگسالان تهرانی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط بین امتیاز تنوع رژیم غذایی و عوامل خطر بیماری های قلبی – عروقی در بزرگسالان تهرانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط بین امتیاز تنوع رژیم غذایی و عوامل خطر بیماری های قلبی – عروقی در بزرگسالان تهرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط بین امتیاز تنوع رژیم غذایی و عوامل خطر بیماری های قلبی – عروقی در بزرگسالان تهرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط بین امتیاز تنوع رژیم غذایی و عوامل خطر بیماری های قلبی – عروقی در بزرگسالان تهرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: توجه به ارتباط تنوع رژیم غذایی با بیماری های مزمن اندک است. این مطالعه به منظور ارزیابی ارتباط بین امتیاز تنوع رژیم غذایی (DDS) و عوامل خطر بیماری های قلبی- عروقی در بزرگسالان تهرانی انجام شد. مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی و بر پایه جمعیت، ۵۸۱ نفر ۲۹۵) مرد و ۲۸۶ زن( بزرگتر از ۱۸ سال ساکن شهر تهران شرکت داشتند. رژیم غذایی معمول افراد با استفاده از یک پرسشنامه یادآمد ۲۴ ساعته به مدت دو روز ارزیابی شد و امتیاز تنوع غذایی بر اساس Diet Quality Index-Revised محاسبه گردید. وزن و قد مطابق پروتکل های استاندارد جامعه سنجیده شد و نمایه توده بدن محاسبه شد. قند خون ناشتا، کلسترول تام سرم و غلظت های تری گلیسرید و HDL اندازه گیری و LDL محاسبه شد. هیپرلیپیدمی، هیپرکلسترولمی، HDL-C پایین مطابق راهنمای ATP III تعریف شد. دیابت به صورت غلظت گلوکز ناشتای پلاسما بیشتر یا مساوی ۱۲۶ میلی گرم در دسی لیتر یا غلظت گلوکز خون ۲ ساعته بیشتر یا مساوی ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر و پرفشاری خون بالا بر اساس JVC VI تعریف شد. افراد بر پایه چارک های امتیاز تنوع غذایی تقسیم بندی شدند. یافته ها: میانگین ± انحراف معیار سن، نمایه توده بدن و امتیاز تنوع غذایی به ترتیب ۳۷± ۱۲ سال و ۲۵.۷± ۴.۳ کیلوگرم بر متر مربع و ۶.۱۵± ۱.۰۲ بود. امتیاز تنوع غذایی بالاتر با فشار خون سیستولی و دیاستولی پایین تر مرتبط بود. احتمال داشتن دیابت و هیپرتری گلیسریدمی با چارک های امتیاز تنوع غلات کامل کاهش p<0.04) برای روند( و احتمال داشتن هیپرکلسترولمی با چارک های امتیاز تنوع سبزیجات کم شد p<0.03) برای روند(. احتمال دارا بودن هیپرکلسترولمی، فشار خون بالا و دیابت با چارک های امتیاز تنوع غذایی کاهش یافت )به ترتیب <0.03، <0.02، p<0.04 برای روند( نتیجه گیری: امتیاز تنوع غذایی با عوامل خطر قلبی- عروقی ارتباط معکوس داشت. شاید افزایش امتیاز تنوع رژیم های غذایی در محدوده کنترل انرژی مصرفی به عنوان یک تغییر در شیوه زندگی به منظور کاهش بیماری های غیر واگیر موثر باشد.

کلید واژه: امتیاز تنوع غذایی، بیماری قلبی- عروقی، پرفشاری خون، دیابت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.