بررسی باقیمانده سموم کلره و فسفره متداول در مزارع بر روی محصول خیار عرضه شده در میدان میوه و تره بار شهر تهران و ارزیابی مخاطرات بهداشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی باقیمانده سموم کلره و فسفره متداول در مزارع بر روی محصول خیار عرضه شده در میدان میوه و تره بار شهر تهران و ارزیابی مخاطرات بهداشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی باقیمانده سموم کلره و فسفره متداول در مزارع بر روی محصول خیار عرضه شده در میدان میوه و تره بار شهر تهران و ارزیابی مخاطرات بهداشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی باقیمانده سموم کلره و فسفره متداول در مزارع بر روی محصول خیار عرضه شده در میدان میوه و تره بار شهر تهران و ارزیابی مخاطرات بهداشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی باقیمانده سموم کلره و فسفره متداول در مزارع بر روی محصول خیار عرضه شده در میدان میوه و تره بار شهر تهران و ارزیابی مخاطرات بهداشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۱۲

سموم آفت کش و سایر نگهدارنده های شیمیایی که جهت بهبود کیفی و کمی محصولات کشاورزی به کار می روند دارای باقیمانده ای بر روی محصولات فوق می باشند که برای مصرف کنندگان دارای اثرات سو بهداشتی است. بویژه اگر مقادیر مذکور بیش از حدود مجاز توصیه شده باشد. در این تحقیق خیار با در نظر گرفتن اولویت روزه چین بودن و نیز داشتن مصرف چندگانه از بین محصولات کشاورزی انتخاب شد و میزان باقیمانده سموم کلره و فسفره متداول در مزارع بر روی آن مورد سنجش قرار گرفت. نمونه های خیار مورد سنجش به طور راندمان از کامیونهایی که در طی شبانه روز به میدان میوه و تره بار شهر تهران وارد می شدند با توالی دو روز اول و میانی هر ماه انتخاب گردید و توسط روش گاز کاروماتوگرافی (پس از آماده سازی) مورد سنجش باقیمانده قرار گرفتند.باقیمانده سیزده آفت کش با ریشه کلره و هفت سم با ریشه فسفره بر روی نمونه ها شناسایی گردید. آفت کش «آلدرین» در میان سموم ارگانو فسفره و آفت کش «مالاتیون» بیشترین مقدار را در بین سموم ارگانوفسفره نشان دادند. جهت مقایسه، فهرست “Codex” مورد استفاده قرارگرفته است. وجود باقیمانده سموم کلره بر روی محصول خیار، از آنجا که جز سموم مجاز توصیه شده در کشور نیست نکته ای خواهد بود که پژوهشی دیگر را می طلبد. از آنجا که طرح مذکور در راستای نیازهای اجرایی کشور جهت اعمال کنترل و نظارت بر میزان باقیمانده سموم محصولات کشاورزی طراحی گردیده، این طرح نقاط ضعف و نیازهای اجرایی انجام سنجش باقیمانده سموم را به عنوان یک وظیفه بخش بهداشت آشکار نموده است. نیاز به همکاریهای تعریف شده سازمانی بخشهای متعدد در وزارت کشاورزی و وزارت بهداشت و کمبودهای فنی و پشتیبانی از جمله عمل مذکور بوده اند.

کلید واژه: باقیمانده سموم، ارگانوکلره، ارگانوفسفره، اثرات سوء بهداشتی، آفت کش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.