مقایسه تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفرهای اصلاح شده) بر قابلیت نگهداری گوشت تازه و سرد نیمچه های گوشتی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفرهای اصلاح شده) بر قابلیت نگهداری گوشت تازه و سرد نیمچه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفرهای اصلاح شده) بر قابلیت نگهداری گوشت تازه و سرد نیمچه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفرهای اصلاح شده) بر قابلیت نگهداری گوشت تازه و سرد نیمچه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفرهای اصلاح شده) بر قابلیت نگهداری گوشت تازه و سرد نیمچه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۸

با توجه به محدودیت قابلیت نگهداری گوشت تازه در دمای بالای صفر درجه سانتیگراد و اهمیت حفظ کیفیت آن تا هنگام مصرف، محققین به دنبال روشهایی هستند که ضمن افزایش زمان نگهداری، بتوانند گوشت را به صورت تازه و سرد و با حفظ کیفیت خوراکی مطلوب به دست مصرف کننده برسانند. یکی از مهمترین روشها در این زمینه، بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده می باشد که در برخی از کشورهای خارجی تحقیقات زیادی در این رابطه بویژه بر روی گوشت قرمز انجام داده اند. لیکن در رابطه با بسته بندی گوشت طیور بالاخص گوشت نیمچه های گوشتی در اتمسفر اصلاح شده کارهای تحقیقاتی کمتری به چشم می خورد، بخصوص آنکه در کشور ما بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در صنایع گوشت و فرآورده های آن تا به حال به کار گرفته نشده و اکثر تولید کنندگان تنها از بسته بندی بسیار ابتدایی به منظور بسته بندی گوشت تازه استفاده می کنند. در این تحقیق، تاثیر ۴ روش بسته بندی معمولی و استفاده از سه نوع اتمسفر اصلاح شده شامل %۸۰N2+%20Co2)، %۶۰N2+%40Co2، (%۵۰N2+%50Co2 بر روی زمان نگهداری گوشت تازه و سرد نیمچه های گوشتی مورد مقایسه قرار گرفتند. نمونه های گوشت سینه با چهار روش فوق بسته بندی و در سردخانه با دمای ۳ درجه سانتیگراد نگهداری شد. از روز سوم تا روز بیست و یکم، به فاصله هر سه روز یکبار، نمونه ها از سردخانه خارج شده و آزمونهای شیمیایی (TVN, pH) و میکروبی (شمارش کلی میکروبی، شمارش کلیفرم و شمارش کلی باکتریهای بی هوازی) روی آنها صورت پذیرفت. نمونه شاهد نیز بلافاصله پس از ذبح، مورد آزمونهای فوق قرار گرفت. نتایج کلی به دست آمده نشان دادند که در طول دوره نگهداری مقدار pH، TVN، شمارش کلی میکروبی و تعداد کلیفرم گوشت به ترتیب در بسته بندیهای %۸۰N2+%20Co2)، %۶۰N2+%40Co2، (%۵۰N2+%50Co2 بر روی زمان نگهداری گوشت تازه و سرد نیمچه های گوشتی مورد مقایسه قرار گرفتند. نمونه های گوشت سینه با چهار روش فوق بسته بندی و در سردخانه با دمای ۳ درجه سانتیگراد نگهداری شد. از روز سوم تا روز بیست و یکم، به فاصله هر سه روز یکبار، نمونه ها از سردخانه خارج شده و آزمونهای شیمیایی (TVN, pH) و میکروبی (شمارش کلی میکروبی، شمارش کلیفرم و شمارش کلی باکتریهای بی هوازی) روی آنها صورت پذیرفت. نمونه شاهد نیز بلافاصله پس از ذبح، مورد آزمونهای فوق قرار گرفت. نتایج کلی به دست آمده نشان دادند که در طول دوره نگهداری مقدار pH، TVN، شمارش کلی میکروبی و تعداد کلیفرم گوشت به ترتیب در بسته بندیهای %۸۰N2+%20Co2، %۶۰N2+%40Co2، %۵۰N2+%50Co2 و معمولی کاهش داشته است (P<0.05). در نهایت قابلیت نگهداری گوشت نیمچه ها در دمای ۳ درجه سانتیگراد در بسته بندی معمولی تا ۶ روز، در بسته بندی %۸۰N2+%20Co2 تا ۹ روز و در بسته بندیهای %۶۰N2+%40Co2، %۵۰N2+%50Co2 تا ۱۵ روز برآورد شد.

کلید واژه: بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده، زمان نگهداری، گوشت و طیور

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.